Re: >>> Pierwszy pomnik - Grand Sport Injection by Dudek :)
1921pełna profeska, podziwiam to auto, jest pięknie utrzymane

przepraszam do czego? Cóż to za abstrakcyjne słowo z Twoich ust padło...Dudek pisze: samochód gotowy do eksploatacji
troche takmamut55 pisze:przepraszam do czego? Cóż to za abstrakcyjne słowo z Twoich ust padło...
No też nad tym ubolewałem, szczególnie, że jest problem żeby dostąc tego typu cześci w jakimś ludzkim stanie.mamut55 pisze:Co do grilla to trzeba mieć naprawdę pecha żeby raz na jakiś czas wyjechać autem i jeszcze Ci go ktoś udupcył Ręce opadajo...
Tak prawdę mówiąc to już nie też aż tak jak kiedyś, ale to jednak człowiek ma troche mniej wolnego czasu teraz niż 12 lat temumamut55 pisze:Super, że Ci się jeszcze chce przy tym klamocie grzebać
Wskoczy na jakies 1100-1200, jak to po odpaleniu na zimym. Potem jest wszystko dobrze, dopiero jak silnik sie porzadnie zagrzeje i sie pare-parenascie kilometrow zrobi to zaczyna wariowac. Czasem buja obrotami, czasem potrafi trzymac cos na poziomie 600 rpm. Ewidentnie cos sie tam dzieje, ale ze dostep jest kiepski, to raczej bede czekal do nastepnego serwisujogus48 pisze:Odnośnie krokowego - masz tak że odpalisz i od razu wskoczy na wyższe obroty?

Szkoda że wszystkie fora umierają, zdecydowanie wolałem fora niż grupy na fb, takie czasy.Dudek pisze: 28 listopada 2021, 19:39 Na forum widać, że mało się dzieje, skoro mój post z kwietnia jest jednocześnie piątym tematem od góry

Jaki powód rezygancji z irków?Dudek pisze: - stylistycznie wróciły oryginalne tylne lampy, Irmschery na razie od 4 lat leżakują w piwnicy