Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek

19
no nareszcie widze fotki! Astra bardzo podobna do mojej, kolor i wyposazenie identyko, tylko u mnie nie ma podgrzewanych foteli. Teraz miec nadzieje ze bedzie sie sprawowała i nie bedzie zawodzić. Myslalem ze chociaż glebe jej dasz ale jeśli ma zostać ori to niech tak zostanie, tylko postarałbym sie o jakies dobre wiatraki, wg mnie astra na wiatrakach wyglada zaje*** a rozbraja mnie jak laicy (głownie dziewczyny ) mowia ze to kołpaki :547: (znam z wlasnego doswiadczenia) Jeszcze takie jedno moje zdanie, jesli ma byc oryginał to nie zakladalbym nawet ciemniejszych swiateł, niech budzi zazdrość na zlotach, w trasie czy na mieście, 100% oryginał albo 90%, wybieraj... Ktos pewnie powie ze sportowy tłumik i tez juz 90%, nie wierze ze w salonie nie były dostepne sportowe tłumiki za dopłatą, chyba ze założysz jakiegos speedstera czy inne dziadostwo to wtedy juz traci uznanie. Zrób kosmetyke i wiatraki i to auto juz nawet we mnie bedzie budziło zazdrość :564: Chciałbym w 2016 na zlocie ATT pokazać synkowi ze tak wyglądała astra od ojca gdy stała w salonie, a nie tak jak teraz w stodole przykryta sianem zeby lakier nie zmatował i jest za niska na nasze obecne"drogi" + najnowsze wynalazki mieszanki atomowego laminatu ktore szuraja o asfalt i nic sie im nie dzieje. Jedyna rzecz w tym aucie ktora mi sie nie widzi...1,8. Mam nadzieje ze nei bedzie tuningow typu: nowe lepsze zarowki, trzecie światło stop, odlask z tyłu, chlapacze, czerwone zaciski, CHROMOWANAAAAAAA koncówka wydechu :056: :wpale: przepraszam jesli kogos uraziłem, ponioslo mnie :oops:
Ostatnio zmieniony 22 października 2008, 23:06 przez Abarth, łącznie zmieniany 1 raz.

20
Odpowiadajac

Niedlugo w autku w ramach reanimacji wydechu wyladuje kolektor 4-2-1, srodek bosala i koncowy od c20xe, czyli prawie jak seria

A nad wiatrakami sie szczerze mowiac zastanawiam, podobaja mi sie te felgi co mam, ale mam kpl wiatrakow na oku wiec moze je nabede, kwestia jak kasowo wyladuje po tych operacjach

Co do samych swiatel to i tak na cos musze zmienic, bo mam zaczepy pourywane z prawej strony. Na razie wszystkie znaki na niebie wskazuja, ze wezme ori lampe prawa od Animka i zostana jasne lampy

A zawieszenie - to co mam jest w bardzo dobrym stanie, nie wali, nie puka, nie buja sie jak wanna i ono zostanie :) Czasem w roznie miejsca trzeba wjechac a wpierdzielenie sie w jeden z tyvch kraterow u nas na drogach moze byc bolesne.

Aczkowliek nie wykluczam, ze w przyszlosci pojdzie astera w dol :)

I tak w ogole dzieki wszystkim za opinie :564:
Ostatnio zmieniony 1 stycznia 1970, 01:00 przez Dudek, łącznie zmieniany 6 razy.

26
Dudek, tylko zeby moj synek potem mnie nie spytał dlaczego kuzyn (Twój synek) gdy sikali oboje pod krzaczkiem ma juz włoski a ja (czyli mój synek) niemam. Co mu ku*** potem powiem? Ze wujek jak kupił auto to musiał je niefortunnie ochrzcic i dlatego jego synek jest starszy? Bedzie miał żal do mnie ze ja sie tez nie postaralem, a wiesz jak ojciec by sie czuł gdy dziecko miało żal do niego, prawda? :584:

30
Jak juz kiedys powiedziałam Gsi to Gsi... kultowe autko jak dla mnie g:) i tak już zostanie napewno. Nie bede pisac jaka to jest sliczna , super wyposażenie itp bo to oczywiste. Każdy kto ma F chyba zazdrości Ci zakupu g:) ( przynajmniej ja :): ) Fajny pomysł zostania przy serii :564: tak rzadko zadbane można spotkac na naszych drogach g:( a juz Gsi no to graniczy z cudem . Zycze bezawaryjnosci i uciechy z jazdy g:P :564:

Wróć do „Astra F”