Cabrio GSI by goru

1
Witam, na forum jestem jakiś czas, przewinęło się kilka Fek, jedna G z której niezbyt byłem zadowolony, postanowiłem powrócić do starej dobrej F, jak nie hb to padł pomysł na cabrio. Pierwsza cabrio bardzo mi przypasowała ale długo jej nie miałem bo tylko 4 msc, sprzedałem ze względu na duży koszt naprawy blacharskiej której blacharz nawet nie chciał się podejmować (błotniki, progi, podłużnica tylna), jednak po sprzedaży po krótkim czasie postanowiłem sobie dać drugą szansę na cabrio, tylko na mocniejszą i zdrowszą blacharsko, i trafiła się fajna zadbana sztuka, którą chciał kupić dostawca pizzy...
Rocznik 1993, pod maską C20NE, maska zderzak przód, progi GSI, dokładka zderzaka tył irmscher, lotka 200TS, fajna maszyna, choć dużo osób co się nie zna to myśli że to bmw (brak znaczka i lampy angele xd ).
W planach zmiana grilla na irmschera tego z małym znaczkiem oraz gabele, tylne lampy na cleary lub przyciemnienie sprayem do lamp.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2019, 19:30 przez goru, łącznie zmieniany 2 razy.

Re: Cabrio GSI by goru

13
kupiłem ją w kwietniu, niedawno chciałem ją sprzedawać ale za dobrze w nim się czuję, jak już otwieram drzwi i wsiadam to czuję że siedzę w kozackiej furze :D

Podpowiedzcie mi, grill GSI i lampy przedlift przyciemnione w środku będą ok?
nie przepadam za angelami ale i nie wygląda źle choć coś bym zmienił
ODPOWIEDZ

Wróć do „Astra F”