Astra w podroz

1
Witam, a ja mam takie pytanko :)
Mam asterke 1.6 8v z 2003 i mieszkam w UK, czy jest sens meczyc autko do Polski czy lepiej sprzedac i kupic cos z mocniejszym silnikiem :). Jechal ktos, jesli tak to jak wrazenia. Dodam ze asterka jest ok wszystko dziala :)
Pozdr.

Re: Astra w podroz

2
RoniN_, A dlaczego miałbyś ją męczyć? Jeśli chcesz jechać spokojnie te 100-120 km/h to nie widzę problemu, jeśli po niemieckich (i nie tylko) autobahnach chcesz pędzić 160 i lepiej to kup cos mocniejszego.
Trochę dziwne to Twoje pytanie... :570: Jeden woli matkę, inny córkę. Twój wybór i raczej nikt Ci w nim nie pomoże. Wszystko zależy od Twoich zachcianek...

BTW moim zdaniem temat bez sensu :570:

4
Luis pisze:RoniN_, A dlaczego miałbyś ją męczyć? Jeśli chcesz jechać spokojnie te 100-120 km/h to nie widzę problemu, jeśli po niemieckich (i nie tylko) autobahnach chcesz pędzić 160 i lepiej to kup cos mocniejszego.
Trochę dziwne to Twoje pytanie... :570: Jeden woli matkę, inny córkę. Twój wybór i raczej nikt Ci w nim nie pomoże. Wszystko zależy od Twoich zachcianek...

BTW moim zdaniem temat bez sensu :570:
Ehh dlatego jest w off top :)
na autobahnie myslalem tak 140 km/h

[ Dodano: 22 Grudzień 2012, 21:19 ]
G.T. pisze:jezeli masz XELa to nie masz 8v :)
Hmm, chyba sie pomylilem :)

5
Jeżeli auto masz sprawne i sprawdzone to jaki sens kupować coś innego i iść w nieznane?
1.6 na autostradzie 140 też pojedzie i nic mu nie będzie. A jak potrzeba to i 150 pojedzie.
Miałem kiedyś Astrę F 1.6 8v w kombi i jeździłem po autostradach i nie tylko ;)

6
loponez pisze:Jeżeli auto masz sprawne i sprawdzone to jaki sens kupować coś innego i iść w nieznane?
1.6 na autostradzie 140 też pojedzie i nic mu nie będzie. A jak potrzeba to i 150 pojedzie.
Miałem kiedyś Astrę F 1.6 8v w kombi i jeździłem po autostradach i nie tylko ;)
Słabo oceniasz możliwości 1.6 8V hehe:P :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off-Topic”