Siema. Mam taki problem, że przy niższej temperaturze, jak autko postoi odrobinę na dworzu, to lewy kierunkowskaz nie działa jak powinien. Mryga tylko raz, pojedynczo i koniec.
Drugi problem to wycieraczki szyby przedniej. Gdy jeżdżę w deszczu, to czasami się zatrzymują w połowie "drogi", czyli np. na samym środku szyby i nie pomaga machanie tą wajchą od ich włączania. Zaobserwowałem, że gdy zwolnię i raptownie przyspieszę, to wszystko z nimi wraca do normy i już normalnie szaleją po szybie. No, ale nie mogę ciągle przyspieszać i zwalniać jak idiota xD
Pomocy. Czym to może być spowodowane, gdzie jest usterka?
Re: Wycieraczki i lampy przednie
2kampania CIM powinna rozwiazac sprawe. Jesli nie to trzeba sprobowac ponownie zaprogramowac BCM itd ewentualnie podmienic BCM i sprawdzac czy to pomoze. Duzo elektroniki w aucie wiec i ma sie co zepsuć.
3też wysyłałem astrę z tym problemem, moduł CIM wymienili i jest ok
w ogóle to jeszcze były jajca z kontrolką pasów i zamkami , podmienili ten moduł i przeszło
w ogóle to jeszcze były jajca z kontrolką pasów i zamkami , podmienili ten moduł i przeszło
4No to jak mi będą opony wymieniali to im tam krzykne, żeby i to poprawili. Dosyć śmiesznie się jeździ z tymi wycieraczkami 
5tylko ile ten moduł kosztuje hehehBartekLodz pisze:też wysyłałem astrę z tym problemem, moduł CIM wymienili i jest ok
7ehh... nie doczytałem, że to na kampani byłoBartekLodz pisze:bezpłatnie zrobili
P.S coś mi się o uszy obiło kiedyś, że moduł kosztuje w granicach 500 zł