Re: Spot OLSZTYN

16
Zachcialo mi sie zostac zwierzęcym inzynierem :P w trn nie mozna, do Bydgoszczy nie chce, do Poznania jeszcze sie dostalem, ale za drogi na moje warunki mi sie wydaje.

Przy okazji...
Jakby ktos cos gdzies slyszal ze ktos znajomy, znajomy znajomego ma jakies mieszkanie/pokoj/kawalerke/whatever do wynajecia (w miare tanio) i zgodzi sie na trzymanie w nim psa (dwa lata prawie wynajmuje tu, w Toruniu, wlascicielka nie miala zastrzezen zadnych podczas wizyt jak cos :P) to prosze o info. :)

24
maxiuu pisze:Witam ;) moze jest ktos z okolic olsztyna, dobrego miasta, lidzbarka, bartoszyc..? bo na spocika bym sie wybral ale nie widze narazie zadnego w mojej okolicy:(
pozdrawiam:)
Ja jestem z okolic Lidzbarka, konkretniej Działdowa więc można by coś w "okolicy" wykombinować, szczególne że kilku znajomków ma fajne Asterki ;) A że teraz będzie się troszku działo przy mojej Asi to przydałyby się dobre porady na żywo :564:

28
Ja jestem z Iławy, mieszkam w Poznaniu, a bywam wszędzie przed świętami od Wrocławia po Olsztyn -----> jak będzie konkretny pomysł spotu, czas i miejsce to sie wypowiem po póki co w warm-maz jest pierdolenie o szopenie i gdybanie a nie spot...

Wróć do „Spoty Regionalne”