Re: The Blues Brothers - GSi Bertone Edition no. 48880
46nono... przkekonałeś mnie do czarnego, ale będziesz musiał w takim razie coś z tylnymi światłami zrobić... może kierunkowskaz na czerwono?
moze lexusy a z przodu dadloock?Piotr_Wu pisze:nono... przkekonałeś mnie do czarnego, ale będziesz musiał w takim razie coś z tylnymi światłami zrobić... może kierunkowskaz na czerwono?
No trzeba rzeźbić i przedłużać ten od 3d, w tym chyba duża część oryginalności tego projektuLukasik pisze:przód i progi da sie kupic a skad wziąśc tylki zderzak trzeba chyba samemu go zrobic
albo dogadac sie i tak jak ten pan od tej srebernej ze zdjec zamowic caly zestaw z RPABartek Cabrio pisze:No trzeba rzeźbić i przedłużać ten od 3d, w tym chyba duża część oryginalności tego projektuLukasik pisze:przód i progi da sie kupic a skad wziąśc tylki zderzak trzeba chyba samemu go zrobic
Nie pakiet niestety narazie jest tylko w planach raczej odległych, za to szykuje się zawieszenie, ale po drodze jeszcze rozrząd trzeba wymienićSPIDER pisze:No bardzo jestem ciekaw, a czy ten cały pakiet od GSi już masz na autku?