Re: The Blues Brothers - GSi Bertone Edition no. 48880

34
Świeże fotki.

Środek (2 fotele ze szrotu z napinaczami za 100zł + boczki 40zł wszystko z astry 3D 1992) Skóra Bertone czeka na montaz po lakierniku tak jak Car Audio (narazie tylko kabelki) Pokrowiec nie założony, bo nie było do czego przypiąć :570:

Może jeszcze w przyszłym tygodniu lakierek czarny (jeszcze nie wiem czy z palety Opla czy jakiejś innej marki, chciałbym, żeby to była perła)

Fotki:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

39
Animek pisze:Super felgi Bartek ale coś brakuje tylnych kanap
Cała oryginalna skórzana tapicerka (fotele, kanapa, boczki) leży u mnie w domu, bo nie było sensu jej zakładać. Jeden ,,fachowiec" schrzanił mi lakier na całym autku, nie chciał poprawić, dobrze, że oddał chociaż część kasy :570: . Sprzedałem oryginalne felgi, dozbierałem trochę pieniędzy i Asterka w następny poniedziałek jedzie do prawdziwego i niestety drogiego lakiernika. Mam nadzieję, że tym razem efekt będzie zadowalający i tapicerka powędruje na swoje miejsce :564:

42
Piotr_Wu pisze:A musisz koniecznie zmieniać kolor? według mnie taki bardzo do niej pasuje...
Kupiłem właśnie w takim kolorze, po blacharce pomalowałem na taki sam kolor (to jest granatowa perła przeznaczona dla najbogatszej wersji Astry Cabrio) ale tu wyszedł brak profesjonalizmu lakiernika, nie wiem dlaczego inne auta malował i lakier był położony równomiernie i dobrze to wyglądało, mój samochód całkowicie mu nie wyszedł :570: No i po tych przejściach chciałbym spróbować czego innego, a że zawsze chciałem czarną Astrę... :D

Kolorek nie będzie standardowy z Astry Cabrio (Carbonschwarz), ale perłowy Saphirschwarz. Widziałem ten lakierek na Vectrze 2007 i w słońcu mienił się wspaniale. Zapytam tylko lakiernika czy nie można dodać więcej perły do lakieru, żeby efekt był jeszcze lepszy?

Wróć do „Projekty klubowe”