Re: The Blues Brothers - GSi Bertone Edition no. 48880

18
Powiem jedno co do skory w cabrio i braku klimy.
Jako ze sam uzytkuje cabrio ze skora lecz bez klimy to wiem co to znaczy jezdzic
czyms takim w lecie przy +30 stopniach.
Michaello ma racje ze skora sie nagrzewa w lecie tak ze czasem ciezko usiasc.
I gdybym mial mozliwosc wyboru wolalbym kupic cabrio bez skory a z klima.
Mam do pracy ok 18 km.. i wracajac cabrio w lecie bez dachu czy tez z dachem koszulka na plecach jest calutka mokra.
Wiec to jest minus auta ze skora a bez klimy (w lecie).
Jezeli jednak chodzi o zime to fakt wsiada sie do autka - skora zimna..
Ale wystarczy wlaczyc podgrzewanie 30 sekund i czuc jak w dupcie i plecki daje cieplo.
Wiec tutaj nie mozna narzekac na skore.
Myslalem tak ja wiekszosc na samym poczatku.
Dopoki sie nie przekonalem "sam na wlasnej skorze"
Ci ktorzy tego nie doswiadczyli beda jednak uwazali inaczej tzn ze skora jest lepsza od klimy.
No ale to kwestia gustu.
Ja jestem stanowczo za klima no chyba ze jest cabrio z klima i skora wtedy jest full opcja!

Re: The Blues Brothers - GSi Bertone Edition no. 48880

24
Przedstawiam mój nowy nabytek. Asterka jeździ, ale daleko jej jeszcze do ideału. Wnętrze narazie nie złożone do końca, czeka ją porządna konserwacja, polerowanie lakieru, wymiana amortyzatorów i kosmetyka. Wszystkim zajmę się w wakacje, bo niestety życie studenta I roku Farmacji nie jest łatwe... :/

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Mam nadzieję, że się spodobają. Aktualne felgi (orginałki od Astry Cabrio z oponkami Firestone Firehawk 195/55/15 w super stanie mam na sprzedaż jakby coś ;) )
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2007, 17:45 przez bartek_87, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Projekty klubowe”