Re: The Blues Brothers - GSi Bertone Edition no. 48880
17mi też sie bardzo podobale brakuje mi $$$marekwroc pisze:Lukasik, kup jej
18Powiem jedno co do skory w cabrio i braku klimy.
Jako ze sam uzytkuje cabrio ze skora lecz bez klimy to wiem co to znaczy jezdzic
czyms takim w lecie przy +30 stopniach.
Michaello ma racje ze skora sie nagrzewa w lecie tak ze czasem ciezko usiasc.
I gdybym mial mozliwosc wyboru wolalbym kupic cabrio bez skory a z klima.
Mam do pracy ok 18 km.. i wracajac cabrio w lecie bez dachu czy tez z dachem koszulka na plecach jest calutka mokra.
Wiec to jest minus auta ze skora a bez klimy (w lecie).
Jezeli jednak chodzi o zime to fakt wsiada sie do autka - skora zimna..
Ale wystarczy wlaczyc podgrzewanie 30 sekund i czuc jak w dupcie i plecki daje cieplo.
Wiec tutaj nie mozna narzekac na skore.
Myslalem tak ja wiekszosc na samym poczatku.
Dopoki sie nie przekonalem "sam na wlasnej skorze"
Ci ktorzy tego nie doswiadczyli beda jednak uwazali inaczej tzn ze skora jest lepsza od klimy.
No ale to kwestia gustu.
Ja jestem stanowczo za klima no chyba ze jest cabrio z klima i skora wtedy jest full opcja!
Jako ze sam uzytkuje cabrio ze skora lecz bez klimy to wiem co to znaczy jezdzic
czyms takim w lecie przy +30 stopniach.
Michaello ma racje ze skora sie nagrzewa w lecie tak ze czasem ciezko usiasc.
I gdybym mial mozliwosc wyboru wolalbym kupic cabrio bez skory a z klima.
Mam do pracy ok 18 km.. i wracajac cabrio w lecie bez dachu czy tez z dachem koszulka na plecach jest calutka mokra.
Wiec to jest minus auta ze skora a bez klimy (w lecie).
Jezeli jednak chodzi o zime to fakt wsiada sie do autka - skora zimna..
Ale wystarczy wlaczyc podgrzewanie 30 sekund i czuc jak w dupcie i plecki daje cieplo.
Wiec tutaj nie mozna narzekac na skore.
Myslalem tak ja wiekszosc na samym poczatku.
Dopoki sie nie przekonalem "sam na wlasnej skorze"
Ci ktorzy tego nie doswiadczyli beda jednak uwazali inaczej tzn ze skora jest lepsza od klimy.
No ale to kwestia gustu.
Ja jestem stanowczo za klima no chyba ze jest cabrio z klima i skora wtedy jest full opcja!
21Są już nowe fotki. Asterka niestety jest brudna i jeszcze nie wypolerowana, lakiernik zalecił, żeby polerke zrobic jakies 2 miesiące po malowaniu. W sobote oddam ją na myjnie, żeby wyprali mi podłoge, podsufitke i wyczyscili deskę rozdzielczą. Jak sesja sie uda to będzie złożona za jakies 2-3 tygodnie, jak nie to pewnie w wakacje 
22Bartek napisz jak im poszło z czyszczeniem podsufitówki bo u mnie też syfek że aż wstyd...
Mam nadzieję że dostałeś mojego maila...
Mam nadzieję że dostałeś mojego maila...
23Tak dostałem maila i odpisałem na niego
Dzięki. Jak odbiorę autko z myjni to zrobie fotki. Narazie wnętrze jak i komora silnika wygląda tragicznie, wszystko zakurzone, brudne. Lakier też musi poczekać na polerowanie, wtedy będzie całkiem inaczej wyglądać 
24Przedstawiam mój nowy nabytek. Asterka jeździ, ale daleko jej jeszcze do ideału. Wnętrze narazie nie złożone do końca, czeka ją porządna konserwacja, polerowanie lakieru, wymiana amortyzatorów i kosmetyka. Wszystkim zajmę się w wakacje, bo niestety życie studenta I roku Farmacji nie jest łatwe...

Mam nadzieję, że się spodobają. Aktualne felgi (orginałki od Astry Cabrio z oponkami Firestone Firehawk 195/55/15 w super stanie mam na sprzedaż jakby coś
)

Mam nadzieję, że się spodobają. Aktualne felgi (orginałki od Astry Cabrio z oponkami Firestone Firehawk 195/55/15 w super stanie mam na sprzedaż jakby coś
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2007, 17:45 przez bartek_87, łącznie zmieniany 1 raz.
25No i kilka fotek Astry (narazie marny efekt, ale to sie poprawi
)
Tak przy okazji zdjęcia kółek na sprzedaż:

Poprowadzone są już kabelki pod Car Audio

Tak przy okazji zdjęcia kółek na sprzedaż:

Poprowadzone są już kabelki pod Car Audio

Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2007, 17:43 przez bartek_87, łącznie zmieniany 1 raz.
28Felgi już na Asterce, w czwartek na bank lakierek i poprawki, a później rzeźba z Car Audio i złożenie wnetrza 
29A jednak zapadła decyzja, daje Astre do porządnego lakiernika na zmianę lakieru, na czarną perłę z Astry Cabrio II (muszę poszukać oznaczenia tego lakieru). Jak tylko sprzedam swoje felgi z oponami 15" wstawiam ją na warsztat 
30Bartek Cabrio, czarne cabrio będzie super wyglądac