perełka pankracynki

1
Witam, trochę juz jestem użytkownikiem forum att, ale jakoś wstyd mi moją "serię" było wstawić, a że jako już nieco zostało zrobione a plany są w trakcie realizacji mam zaszczyt przedstawić moje maleństwo

silnik: x16sz
zasilanie: bezołowiowe 95
nadwozie: HB
rok produkcji: 1996
przebieg: przy kupnie był 142tys. teraz jest chyba 156tys.
wyposażenie:
*szyberdach
*welurowa tapicerka
*2 poduszki powietrzne
*wspomaganie kierownicy
*halogeny
*dzielona kanapa
modyfikacje:
*przyciemnione przednie lampy i kierunkowskazy
*tylne lampy wymienione na oryginalne z GSi
*alufelgi Borbet BS 7jx15" ubrane w oponki Toyo Proxes T1R 195/50
*zawieszenie -40mm Power Tec + el. zawieszenia Febi Bilstein
*zdjęte listwy boczne
*zaślepiony EGR
*udrożniony dolot
plany:
zamontowanie zderzaków, progów i lotki od GSi (przedni zderzak czeka już w garażu) ; swap na c20ne (już jeździ w innym aucie i czeka na przekladke) z kolektorem wydechowym 4-2-1, środkowym Remusem i końcowym Sebringiem, ostre wałki i takie tam szmery bajery

chyba tyle póki co :P fotki bez listew dam jak mi po przycierce przez pewną blondi spolerują boczek :) część fotek jest też na "balonach" czyli na starym zawiasie i starych oponach

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Re: perełka pankracynki

12
MatiJuve pisze:
Michaello84 pisze:podziwiam kobiety które bawią się w tuning :)
Michal byc z taka to dopiero musi byc fajnie :P napewno problemow z prezentami by nie bylo :D
ano nie :D ale ja już mam swój obiekt westchnięć ;) z resztą, przecież masz być świadkiem... :)

a żeby nie było OT, to spytam... ten silniczek 2.0 to jaki? c20ne 8v 115KM? c20seh 8v (coś koło 130KM chyba), c20xe od gsi 150KM czy x20xev ecotec 136KM? :)

13
Szacuneczek dla Ciebie, że jesteś kobitką i bawisz się w tuning. Asterka fajna, i powodzonka w dalszych modach :564:
PS Ciekawe ile babek wie co to znaczy np. ostre wałki lub zaślepienie EGR'a? Lub której mówią coś nazwy np. Remus lub Borbet :D Pewnie niektóre odpowiedziałyby: nie widziałam tych ciuchów w żadnym butiku :D

15
Doman pisze:Mam nadzieję, że ich realizacja przebiegnie szybko i bez problemów!
też mam tą nadzieję :) wszystko jest na dobrej drodze :)
Michaello84 pisze:Z tego co kojarzę, to mieliśmy okazję się poznać w Koronowie
bardzo możliwe, wtedy jeszcze moja mała była zwykłym szaraczkiem
MatiJuve pisze:Michal byc z taka to dopiero musi byc fajnie :P napewno problemow z prezentami by nie bylo :D
ja jestem do wzięcia :D a prezenty, fakt pare bibelotów by sie przydało dostać :D np pod choinkę tylna belkę z tarczami :D
Michaello84 pisze:ten silniczek 2.0 to jaki? c20ne 8v 115KM? c20seh 8v (coś koło 130KM chyba), c20xe od gsi 150KM czy x20xev ecotec 136KM? :)
póki co c20ne 115KM , no może nieco więcej bo jest po generalnym remoncie :) ma splanowaną głowice, zeszlifowane gniazda i coś tam jeszcze z tego co pamiętam :D później jak już sie nim naciesze i znudze jest plan ściągnąć calibre turbo c20let 200konisiów z napędem na 4 kapcie i przelozyc do asterki, ale to juz bardziej odlegly plan :)
glut007 pisze:Ciekawe ile babek wie co to znaczy np. ostre wałki lub zaślepienie EGR'a? Lub której mówią coś nazwy np. Remus lub Borbet :D Pewnie niektóre odpowiedziałyby: nie widziałam tych ciuchów w żadnym butiku :D
no jakos niewiele nas jest które "na prawdę" siedzą w temacie :)

Wróć do „Zakończone projekty”