Re: Brązowo-złota Astra J by KaMYk (dawniej kmy)

946
Konradopel, już od bardzo dawna wrzucam na fotosika zdjęcia po zmianie rozmiaru max 1024, mają wówczas po sto kilkanaście kbajtów, nie mniej 1606 zdjeć, obecność na wielu forach (tak czynnie na 6), sporo zdjęć i screenów jest w poradniku o op-comie i opel-scannerze jednak swoje robi :)
Opcje retuszu zdjęcia z podmianą bez zmiany linku znam i też korzystam, ale rzadko.
Trudno się mówi, będzie ograniczony czasowo dostęp do zdjęć :) , ale dzięki za podpowiedź :) :564:

951
Jedyna satysfakcja, oczywiście po okresie szczęśliwości użytkowania auta, to właśnie demontaż wszystkiego, co można, aby kupujący nie otrzymał kompletnego projektu :) a tylko jego szczątki :)

Nie mniej, zainteresowanie jest tak ogromne, że szybko astra z tego forum nie zniknie :D
Wygląda na to, że z rok jeszcze pojeżdżę, w między czasie co się da zdemontuję i na koniec lata w przyszłym roku po raz kolejny zostanie wystawiona na sprzedaż :) Bo jednego jestem pewien, kolejne auto musi być V8 :)

958
Człowiek planuje, a życie i tak pisze swoje scenariusze :)

Astra jednak się nie sprzedała, natomiast otrzymałem dobrą ofertę na zakup chargera. Grzechem było by nie kupić.
Zatem astra zostaje ze mną wraz z nowym towarzyszem w garażu. Jest to dodge charger wersja R/T plus edycja jubileuszowa 100th anniversary, silnik 5,7 HEMI V8 o mocy 375 KM i 536Nm.
Jeśli ktoś chce poczytać więcej o wyposażeniu tej wersji to wystarczy wpisać w google charger 100th.
Z tych szczególnie wyróżniających tę edycję, to system Beats by Dr. Dre audio technology (10-speakers and a 12-channel 552 watt amplifier that integrates Beats proprietary equalizer algorithm).
Kolor High Octane Red pearl, tapicerka sportowych siedzeń w kolorach Molten Red i Foundry Black ze skóry Nappa, sportowo zestrojone zawieszenie i mnóstwo oznaczeń jubileuszowych.
Rocznik 2014, przebieg 105 tys. km. Oczywiście jest mi znany stan, w jakim został sprowadzony do Polski, jak i pełen zakres naprawy.

W sumie, to w tej perspektywie, nawet się cieszę, że astra zostaje :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Zakończone projekty”