Re: Audi A4 B5 By Fela
62Mi tez pasuje to koló . jutro bede krecił gwintem bo jest za wysoko . negatywy same sie zrobią . a jak beda za małe to im pomogeSylwesters7 pisze:te koło zdecydowanie lepiej wygląda
w sobote zawitałem na auto detailingu STG

niedziale uwazam za udania 3 miejsce na najglosniejszy wydech. zlot charytatywny ktory odbył sie w Witkowie tylko 115 decybeli. mysle ze czas wyciąć ostatni tlumik jaki został . po tym setupie wleci chyba 2.75 cala z kwasówki.
22 kwietnia bedzie mnie spotkać w sompolnie !

Poza tym jest w planach nowy zderzak na przód .. trosze biednie to teraz wyglada . dlatego modzilem i wymodzilem

zderzak ori od b5 połaczony z b6 cabrio obecnie juz pospawany i go towy do lakierowania . z dokladką od cupry bedzie posował idelnie .. mam jeszcze pomysł na tylny zderzak bo niestety jest do lakierowania . było małe boom.. ale do uratowania
65Halo Halo dawno nić sie tu nie działo
Audi bez wiekszych zmian, ma sie obecnie dobrze. brak czasu na co kolwiek niestety . powoli kompletuje graty na podniesienie mocy i air ride i przyszły sezon ruszę z przytupem, a teraz co jedynie moge pochwalić sie nowym kołem 4x10j opona jak sie uda bedzie 215/35 19. niestety, ale jest problem z naciągnięciem i potrzeba speców od takich robótek
jutro auto leci do lakiernika na małe korekty i lakierowanie wkoncu nowego przedniego zderzaka.

66Re: Audi A4 B5 By Fela
69Sylwesters7 pisze:Fela, to koło alfowe mega wygląda... Naprawdę fajny wzór wkońcu wsadziłeś
na nastepny sezon pewnie pojdzie w jasniejszy kolor
sebo14_92 pisze:Jaki silnik? Nie mow tylko ze 1.8t
1.8t mam obecnie
71Rob od razu hybrydy jak masz silnik wyjety. Wyspawaj wieksze dp i dopiero wkladaj.
72Niko pisze:W końcu odpowiedni silnik do modzonego auta
Silnik jeszcze w innym auciesebo14_92 pisze:Rob od razu hybrydy jak masz silnik wyjety. Wyspawaj wieksze dp i dopiero wkladaj.
73To na takie moce to turbiny z rs4, IC wagnera kwe albo ori rs4, dolot, wydech to licz z 15-20tyś
74400+ turbiny jak wyzej, wtryski, glowice z 2.4, rozwiert kanalow w kolektorze, fmic... Jaka skrzynie przewidujesz? Te 400KM moze przez chwile obsluzy sprzeglo z rs4
75Koszty modów zacne
ale wiadomo bez ryzyka i hajsu nie ma zabawy. Masz w tym Audi quattro bo w ośce może być problem przy 400+. W swojej miałem 200+ i szału nie było z przyczepnością na starcie mimo dobrych opon.