Re: Audi A4 B5 By Fela

62
Sylwesters7 pisze:te koło zdecydowanie lepiej wygląda ;)
Mi tez pasuje to koló . jutro bede krecił gwintem bo jest za wysoko . negatywy same sie zrobią . a jak beda za małe to im pomoge :D

w sobote zawitałem na auto detailingu STG :D

Obrazek

Obrazek

niedziale uwazam za udania 3 miejsce na najglosniejszy wydech. zlot charytatywny ktory odbył sie w Witkowie tylko 115 decybeli. mysle ze czas wyciąć ostatni tlumik jaki został . po tym setupie wleci chyba 2.75 cala z kwasówki.

22 kwietnia bedzie mnie spotkać w sompolnie !

Obrazek

Obrazek

Poza tym jest w planach nowy zderzak na przód .. trosze biednie to teraz wyglada . dlatego modzilem i wymodzilem :D

Obrazek

Obrazek

zderzak ori od b5 połaczony z b6 cabrio obecnie juz pospawany i go towy do lakierowania . z dokladką od cupry bedzie posował idelnie .. mam jeszcze pomysł na tylny zderzak bo niestety jest do lakierowania . było małe boom.. ale do uratowania :D wszystko w krotce .. po tych wydatka biore sie za podniesie mocy! pierwsze co to kute korby pozniej czas pokaze 300+ bedzie ...

65
Halo Halo dawno nić sie tu nie działo :D Audi bez wiekszych zmian, ma sie obecnie dobrze. brak czasu na co kolwiek niestety . powoli kompletuje graty na podniesienie mocy i air ride i przyszły sezon ruszę z przytupem, a teraz co jedynie moge pochwalić sie nowym kołem 4x10j opona jak sie uda bedzie 215/35 19. niestety, ale jest problem z naciągnięciem i potrzeba speców od takich robótek :D jutro auto leci do lakiernika na małe korekty i lakierowanie wkoncu nowego przedniego zderzaka.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

66
dawno nic tu nie było moze mała aktualizacja :D felgi z alfy siadły dobrze , ale troche obcierają juz troche patentów mam na nieale to sie ogarnie zimą. fotki poniżej prawdopodobnie z ostatniego zlotu w tym sezonie.silnik idzie na sprzedaż. a wlatuje coś fajniejszego mocniejszego :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

69
Sylwesters7 pisze:Fela, to koło alfowe mega wygląda... Naprawdę fajny wzór wkońcu wsadziłeś

na nastepny sezon pewnie pojdzie w jasniejszy kolor :D

sebo14_92 pisze:Jaki silnik? Nie mow tylko ze 1.8t

1.8t mam obecnie :) mozna powiedziec ze praktycznie posiadam juz 2.7 bt okolo 320 km (seria po mapie) , ale dopiero zimą będzie SWAP :)

72
Niko pisze:W końcu odpowiedni silnik do modzonego auta
:564: :564: :564:
sebo14_92 pisze:Rob od razu hybrydy jak masz silnik wyjety. Wyspawaj wieksze dp i dopiero wkladaj.
Silnik jeszcze w innym aucie :D ale tak jak mowie swap na zime dopiero wiec coś sie wymodzi . celuje w moc 400+
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne Auta”