Witam
Moze ktorys z szanownych kolegow podpowie czy jest mozliwe polaczenie c16se z automatem, bo z tego co sie orientuje automaty wychodzily tylko do C16NZ. Jesli nie, to wyprowadzcie mnie z bledu. Glownie chodzi mi o to czy komputer silnika z C16se nie bedzie sie gryzl z automatem, czy trzeba przerabiac cos w wiazce elektrycznej silnika.
Choc mam kadetta z 3 biegowym automatem, ale chodzi po glowie przerobka na MPI ... i teraz co z automatem.
Z góry dzięki za wszelakie podpowiedzi
Re: C16SE a automat
2https://astraklub.pl/viewtopic.php?f=10 ... ia#p959064" onclick="window.open(this.href);return false;
slabo szukales . znalazłem w 1min .
slabo szukales . znalazłem w 1min .
3kurde klikam w Twoj link i mi wyskakuje ze nie mam dostepu. zarejestrowalem sie, przywitalem .... ??
Mozesz wkleic tutaj o co glownie chodzi. Uzylem szukajki na tamtym forum ale nie znajduje "c16se automatyczna skrzynia"
Mozesz wkleic tutaj o co glownie chodzi. Uzylem szukajki na tamtym forum ale nie znajduje "c16se automatyczna skrzynia"
4link jest aktywny przd min.wszedlem i jest ok . musisz być nie zalogowany na tamtym forum .
5Niemożliwe. Klikam w link to karze mi się zalogować. Jak się zaloguje to pisze że nie mam uprawnien do tego forum.
Przeklej proszę tutaj to co jest tam napisane. Może być nawet w telegraficznym skrócie
Przeklej proszę tutaj to co jest tam napisane. Może być nawet w telegraficznym skrócie
7Ten link to tylko link do tematu użytkownika AKP, który posiada AF 1.6SI z automatem
8Automaty były z tymi silnikami, ale jak tam z elektryką to nie wiem. Tylko po co automat, znajomy miał w f-ce i po drugiej awarii zmienił na manualną i zapomniał