GSi marnego

1
Witam ponownie. Jak juz czesc z Was wie G zostala sprzedana, glownie z powodu checi kupna Gsi.
Tak wiec jest: kupione od Lukasza85
Astra GSi 93'
Silnik C20ne czyli poczciwa 2.0 8v
Na wyposazeniu ma elektryczne szybki, lusterka elektryczne(poliftowe), elektryczny szyberdach, grzane fotele, automatyczny wlacznik swiatel,spryskiwacze lamp, lampy ciemne przednie I irki z tulu, zawieszenie -30/30 eibacha sprezuny I amotryzatory koni sport z regulacja twardosci, tlymik koncowy z kwasu, piasty 5x110, regulowana kolymna kierownicy z calibry I hamulce,przod I tyl z calibry turbo.
Mozna,rzec "kupiles gotowca"
Kilka zdjec
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Auto w fanym stanie. Wymaga kilku napraw blacharskich I lakieru calosci.
Po zakupie GSi dostalo nowa chlodnice, nowy przegub, rozrzad I nowa upg. W niedlugim czasie bedzie jeszcze wymiana sprzegla bo sie troche slizga.
Sa tez plany co to modow. Napewno bedzie wkladany kolektor 4-2-1 I robiony wydech, mysle tez nad innymi felgami, chce wywalic wycieraczke tylna I znaczek z klapy jak I z grila I jeszcze pewnie sporo innych...
Wielkie podziekowania dla Ventury za naprowadzenie mnie na auto od Lukasza a takze,za wycieczki po inne gsi ktirych nie kupilem :)
Dla mojej zony Pauliny bez ktorej bym nie kupil auta I dla Lukasza85 za udana transakcje :564:
No I czas wrocic do dawnych kolorow :568:

Re: GSi marnego

3
marny pisze: I znaczek z klapy jak I z grila
:552:
Co Ty się czepiasz piorunka w kółeczku?? To ma być oryginał, w dodatku czysty oryginał :D
Pogadaliśmy, trochę pracy jest, ale najważniejsze, że dobre auto trafiło w dobre ręce...
Montujesz czujniki zużycia klocków?? Łukasz rozwiązał problem, czy zostawił zworkę?

14
Jako, ze emblemat mi z przodu nie pasowal to poswiecilem 10minit I zrobilem go na czarno
Obrazek

Nie bylo to jednak to i kupilem nowy
Obrazek

W tym sezonie raczej drobne sprawy bo kasa odklada sie na konserwacje, naprawy blacharskie i lakierowanie. W miedzy czasie jeszcze zostalo wymienione sprzeglo...

15
I po zlocie, ktory dla Gsi nie byl zbyt udany... ostatnie 190km na zlot jechalem tak
Obrazek

Bylem mega nerwowy. Na szczescie to jest ATT i udalo sie ogarnac woz zeby mogl stanac na rynku i przede wszystkim wrocic do domu
Tu kilka zdjec (nie mojego autorstwa)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wielkie podziekowania dla Latino, za czesci i naprawe auta, Stigiemu i Bartkowi za pomoc przy naprawie, Boomblowi za czesci, Abarthowi i Venturze za narzedzia :564: :564: :564:
Dzieki tez Venturze, ze wracal ze mna, choc moglbyc szybciej w domu :564:
Tu jeszcze fotka z awarii
Obrazek

Aaa, bym zapomnial, przed zlotem kupilem felgi OZ F1 i tu tez pomocy udzielil Ventura...
Mam nadzieje, ze nastepny aktual bedzie juz bez przygow i awarii :564:

Wróć do „Projekty klubowe”