Spoty Podkarpacie

1
Już czas zrobić spocik w Rzeszowie. Wszystkich chętnych na spocik prosze o opinie na temat terminu i godziny. Moja propozycja to 25(sobota) lub 26(niedziela) LUTY godzina 15 lub 16 (żeby jeszcze zrobić jakieś wyrażne fotki). Nie ma co czekać do wiosny żeby się poznać. Zapraszam wszystkich z podkarpacia i nie tylko. :D Co do miejsca to proponuje parking hala PODPROMIE. Zaczynam wysyłać PW do ludków z podkarpacia. Do zobaczenia :wink:[glow=orange][/glow]
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2012, 21:04 przez GOREK, łącznie zmieniany 10 razy.

Re: Spoty Podkarpacie

2
spoko do Rzeszowa mam niedaleko, praktycznie co tydzien teraz jestem tylko ten termin mi nie pasuje bo mam 4 egzaminy koncem lutego i poczatkiem marca... a jesli chodzi o PODPROMIE to chyba najlepsze miejsce na spoty w Rzeszowie
P.S. i mysle ze idv z tarnowa tez bylby chetny :)

7
QBASS pisze:
aniaz pisze:a ja to co..?? tez chetnie pojade.. tylko troche w innym terminie..
no nie jak Pani Dyrektor się zjawi ... no Panowie macie Szyche na spocie :)
hm tzn.bo chyba jestem nie w temacie
a tak bay the way ja także sie zjawie w załezności od terminu
ps.a co do podpromia to róznie to bywa bo mendy czesto wpadaja ale jak nie bedziemy swirowac to tylko nasz spisza i tylo_ znam to z autopsji zreszta niedługo takze mamy tam spota "PSWU"

10
Jestem za mi odpowiada kazdy termin nedzielny i mysle ze godzina ok14 bylaby w sam raz. pogadam z kilkoma oszolomami z astrami z tarnowka to moze by sie ze mna zabrali. To moze 26 luty?? Aha ale nie za bardzo orientuje sie gdzie jest to miejsce spotkania-niech mnie ktos oswieci!!

11
idv pisze: Aha ale nie za bardzo orientuje sie gdzie jest to miejsce spotkania-niech mnie ktos oswieci!!
Jedziesz od Tarnowa i na 3 światłach (kolo hotel rzeszow, pomnik) w prawo, potem za glówną jakieś 800m i na 2 światłach w lewo (będzie widać zamek) i prosto przez światła jakieś 100m będzie droga prosto, a główna w lewo jedz prosto i jesteś. Jak nie to się zapytaj o hale na podpromiu, albo nowy most. Pozdro :wink:

[ Dodano: 2006-02-18, 14:49 ]
Dobra nie ma konkretnych propozycji co do terminu to ustawiamy się na 5 marca niedziela godzina 15 hala Podpromie!!!! Prosze o potwierdzanie przybycia. Pozdrawiam i do zobaczenia. :wink:

13
Grzes_rr pisze:(...) tylko zeby pózniej nie wyszło ze przyjedzie nas 4 - 5 aut bo to by była porażka.
Co? Warszawa zaczynała od trzech aut. Teraz potrafi wlecieć na spot 15. 5 to bardzo dobry wynik na początek. Ale oczywiście życzę Wam 15 :D

Wróć do „Spoty Regionalne”