wątpię Adaś, moich nikt nie chciał do Opla kupić to kupił ktoś do GolfaAdam91 pisze:Czyżbyś zakupił Recaro z Felkowozu? Pucuj się tu zaraz no no ino
Re: [Astra F] Lowered "NautilusBlau"
242Każdy tak gada
No ładnie widzę, będziesz je obszywał jakoś czy wsadzasz takie jakie są?
No ładnie widzę, będziesz je obszywał jakoś czy wsadzasz takie jakie są?
243Adam91 Nie od felka, znalazłem okazje na OLX, cały komplet wytargałem w bardzo śmiesznych pieniądzach 
Arko, źle gadają
Recaro już w astrze, nie ma to jak usadzić cztery litery w porządnym fotelu

Arko, źle gadają
Recaro już w astrze, nie ma to jak usadzić cztery litery w porządnym fotelu

244fotele super wygodne, ta podwójna regulacja lędźwi
jak byś chciał je zrobić podgrzewane to w dziale manuali znajdziesz coś na temat ode mnie 
245Dzięki felek 
Chciałem, ale nie mogłem się powstrzymać, coś dojdzie na następny sezon

Chciałem, ale nie mogłem się powstrzymać, coś dojdzie na następny sezon

249Krzysiek90000, Gabele idealnie tu siadły! Jakieś lepsze foty by się przydały 
250Strasznie tu zarosło
Dawno nie było aktualizacji żadnych, ale postaram się to na bieżąco naprawiać, fanty się już szykują na sezon, łapcie małe spy foto

Dawno nie było aktualizacji żadnych, ale postaram się to na bieżąco naprawiać, fanty się już szykują na sezon, łapcie małe spy foto

252Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale astra nadal u mnie, stała kilka lat w garażu, dokładniej od października 2017, o ile mnie pamięć nie myli to w 2019 były jakieś podrygi, zrobiłem głowice od Isuzu, która jako jedyna po nim została, ale o tym później, początkiem 2020 roku pojechała do blacharza i na tym się skończyło…
Aż do końcówki zeszłego roku kiedy powiedziałem dość i zacząłem szukać jakiejś jeżdżącej budy z innym silnikiem na swap. Założenie było żeby wrzucić 20NE, ale znaleźć coś ciekawego na swap, nie za miliony, taką sztukę, której nie będzie szkoda to w dzisiejszych realiach nie taki prosty temat.
Więc wertowałem, szukałem, po pewnym czasie trafiła się, AF kombi, blok X20XEV z głowicą od C18XE (ja się śmieje, że taki trochę stroker) z klimą, szybami przód w prądzie, MIDem, ABSem, LPG które przy swapie wyleci plus dwa komplety szerokich stalek (16 od clio+pentagramy) w przyjemnych pieniążkach i budy nie będzie szkoda,
Jak jest dawca to trzeba przygotować budę pod motor i tak wolnymi dniami jest dłubane…
Rozpisałem się, że hej, chyba najdłuższy mój post w tym temacie
Jak wymyślę sposób to dodam fotki aktualne

Aż do końcówki zeszłego roku kiedy powiedziałem dość i zacząłem szukać jakiejś jeżdżącej budy z innym silnikiem na swap. Założenie było żeby wrzucić 20NE, ale znaleźć coś ciekawego na swap, nie za miliony, taką sztukę, której nie będzie szkoda to w dzisiejszych realiach nie taki prosty temat.
Więc wertowałem, szukałem, po pewnym czasie trafiła się, AF kombi, blok X20XEV z głowicą od C18XE (ja się śmieje, że taki trochę stroker) z klimą, szybami przód w prądzie, MIDem, ABSem, LPG które przy swapie wyleci plus dwa komplety szerokich stalek (16 od clio+pentagramy) w przyjemnych pieniążkach i budy nie będzie szkoda,
Jak jest dawca to trzeba przygotować budę pod motor i tak wolnymi dniami jest dłubane…
Rozpisałem się, że hej, chyba najdłuższy mój post w tym temacie
253Ładne mi kilka - osiem lat! Ja bym nie wytrzymał
Z X20xev można być zadowolonym, zwłaszcza jak się go nieco dłubnie. Głowica od C18xe? Ciekawe co daje, zazwyczaj pakuje się od X20xer. U siebie założyłem tymczasowo właśnie X20xev, kolektor z Omegi, wydechowy Lexa, lekkie koło zamachowe i już parę ładnych lat robi po kilkanaście tys rocznie i szkoda mi wracać do C20xe, zwłaszcza, że różnicy nie czuć, a na niskich ten ciągnie znacznie lepiej. Gorzej na wysokich, ale taki efekt modów.
Wrzucaj zdjęcia, obrazek zastępuje 1000 słów
Wrzucaj zdjęcia, obrazek zastępuje 1000 słów
254Z tego co wiem to c18xe ma ostrzejsze wałki, nie ma ekologi tak jak jest to w XEVieTomek (Astra) pisze: 30 września 2025, 11:23 Ładne mi kilka - osiem lat! Ja bym nie wytrzymałZ X20xev można być zadowolonym, zwłaszcza jak się go nieco dłubnie. Głowica od C18xe? Ciekawe co daje, zazwyczaj pakuje się od X20xer. U siebie założyłem tymczasowo właśnie X20xev, kolektor z Omegi, wydechowy Lexa, lekkie koło zamachowe i już parę ładnych lat robi po kilkanaście tys rocznie i szkoda mi wracać do C20xe, zwłaszcza, że różnicy nie czuć, a na niskich ten ciągnie znacznie lepiej. Gorzej na wysokich, ale taki efekt modów.
Wrzucaj zdjęcia, obrazek zastępuje 1000 słów![]()
Dodałbym zdjęć, bo jest co pokazać, ale nie wiem przez co je wrzucić
255Ekologię zawsze można zaślepić, odpiąć, choć nie wiem, czy ma to sens wielki. Ja zdjęcia wrzucam teraz przez postimages.org