Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z nami
3080W rzeczy samej

3084Witam ponownie, reaktywacja, kolejny projekt astry zagości u mnie kilka lat , mój poprzedni to Black devil GTC . Tym razem Cabrio na grubo , widebody , customowe zderzaki , duży hebel z Porsche , air itd 
3085Witam, wszystkich
jestem z Forum vectryklub, ale dokupiłem Astre G cabrio, także chciałem się przywitac tu na forum
. Pozdrawiam

3086Cześć. Mam na imię Adrian. Samochód, który użytkuję już od półtora roku to Opel Astra H GTC z silnikiem Z18XE w kolorze rzadko spotykanym, czyli zielonym. Trafiłem tutaj przypadkiem i mam nadzieję, że uda się spotkać z innymi osobami na zlotach. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów 

3087Witam wszystkich z tej strony Tomek 
Śmigam Astrą GSI 1991r oryginalnie było C20NE obecnie C20XE

Śmigam Astrą GSI 1991r oryginalnie było C20NE obecnie C20XE

3088Witaj! Chętnie zobaczę nowy temat o czyimś projekcie na forumŻaba19911 pisze: 24 marca 2024, 21:35 Witam wszystkich z tej strony Tomek
Śmigam Astrą GSI 1991r oryginalnie było C20NE obecnie C20XE![]()

3089Cześć jestem Michał, znajomi mówią do mnie Murinio.
Mam 24 lata, jeżdżę Astrą H GTC Sport w OPCline z silnikiem 1.6XER w kolorze Z20R. Jestem z Inowrocławia w Kujawsko-Pomorskim.
Asterke czeka przemiana przede wszystkim wyglądu zewnętrznego, myślę że w Czerwcu przyjdzie czas żeby się pochwalić postępem prac, a może i wpadnę na zlot w Chomiąży Szlacheckiej.
Mam 24 lata, jeżdżę Astrą H GTC Sport w OPCline z silnikiem 1.6XER w kolorze Z20R. Jestem z Inowrocławia w Kujawsko-Pomorskim.
Asterke czeka przemiana przede wszystkim wyglądu zewnętrznego, myślę że w Czerwcu przyjdzie czas żeby się pochwalić postępem prac, a może i wpadnę na zlot w Chomiąży Szlacheckiej.
3090Witam. Kupiłem niedawno Opel Astra H GTC 1.6. Planuję zmianę wyglądu zewnętrznego oraz podrasowanie jednostki silnikowej dlatego się tutaj znalazłem. Czy polecacie kogoś z województwa pomorkiego lub kujawski-pomorskiego w związku z sensownym tuningiem, a nie klejeniem na kropelkę w garażu?