Re: Spot OLSZTYN

215
Na 17 raczej jest jak cos. Wlasnie wyjezdzam. Dzwonic jak cos 661 691 143

[ Dodano: 13 Maj 2011, 13:22 ]
Siema.21.05 szykuje sie nam kolejny spot. Chcieliśmy to połączyć z grillem :) Myślę że najlepiej będzie zrobic zbiórkę w olsztynie obok McDonalda. Zbierzemy sie na parkingu i bedzie mozna skoczyc na "Manor".

http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=olsz ... 68056&z=13

Dodatkową atrakcją będzie trwająca kortowiada :D Serdecznie zapraszamy.

Lista:
1. Prochu + Sywia (wstępnie)
2. Hoop + Jola
3. Cougar + Karolina,
4. Demsi + Ola (być może)
5. Kamil (na razie na 80%)
6. roocik
7. mardok (raczej być może aczkolwiek na 99% :P )
8. Mateuszoln + Natalia(żona)

P.S. Proszę dopisywać się do listy oraz proszę napisać kto będzie mógł wziąć jakiegoś grilla oraz prosze zasugerować najlepszą godzinę.

Wiadomość o tym spocie jest na różnych forach także będę uzupełniać listę

Pozdrawiam, Malowany Proszkowo :)

217
Witam! Sprawa ma zasięg regionalny więc uznałem że to najlepsze miejsce.
Od jakiegoś czasu zajmuję się praniem i odświeżaniem wnętrz samochodowych...robię to przy użyciu sprzętu i środków firmy Karcher.
W pakiecie zawarte jest pranie foteli przednich,kanapy,bagażnika,wykładziny w całym aucie,podsufitki i boczków...oraz czyszczenie wszystkich plastików i na koniec pucowanko szybek.
Cena za taki pakiet zaczyna się od 120zł.
Autka mogę robić na miejscu w Olsztynie lub tez w jego okolicach po wcześniejszym ustaleniu kosztów dojazdu.
Poniżej foto możliwości moich i mojego sprzętu oraz chemii;)
http://turboptys1983.pstrykniete.pl/Pra ... 2-511-321/
Osoby zainteresowane zapraszam na PW lub do kontaktu telefonicznego pod nr 662-511-321 (krzyczeć że z forum) ;)
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2011, 19:12 przez turboptys1983, łącznie zmieniany 1 raz.

218
Victor, trochę się ukrywałem ... bo hasła zapomniałem na ATT :P ja teraz jeżdżę między Bartoszycami a Olsztynem i z tymi spotami trochę słabo wychodzi. Ogólnie na AKP juz nawet pisałem, żeby zebrać się ekipą przed Inter Parts Night Power, trochę pogadać a potem ruszyć na oglądanie wyścigów. Co Wy na to ?

Wróć do „Spoty Regionalne”