Re: Spot OLSZTYN
153no tak jest Orneta ale spotykamy się koło uranii o 11 :PP przejazd przez miasto i na orne te 
154Dokładnie panowie tak jak Żaba mówi, najpierw się poznamy, pogadamy, obfotografujemy itp a dopiero potem na Ornetę pojedziemy 
Sobota, 11.00, parking dolny pod Uranią, sie widzimy na międzyklubowym spotkaniu
Sobota, 11.00, parking dolny pod Uranią, sie widzimy na międzyklubowym spotkaniu
155Urania ?? A gdzie to ? Adres dokladny poprosze bo nie znam olsztyna i musze na navi wpisac 
158Jeśli masz CB to pytaj na CB, na czas zlotu wszelka pomoc w dotarciu, poszukiwaniu innych uczestników itp rzeczy będą na kanale 15.
161Panowie a gdzie fotki z ornety
??
PS> Miło było poznać po drodze ekipe ze Spota
PS> Miło było poznać po drodze ekipe ze Spota
162Foty mam na kompie jednak w akademiku mam taki net mulący ze o dodawaniu ich na forum moge zapomniec
[ Dodano: 15 Listopad 2010, 11:13 ]
Witam panowie. Moze warto byloby zrobic jakiegos spota w Olku w ten weekend ? Pisałby sie ktos bo ja w ten weekend zostaje tutaj takze chetnie spotkalbym sie z wami
[ Dodano: 15 Listopad 2010, 11:13 ]
Witam panowie. Moze warto byloby zrobic jakiegos spota w Olku w ten weekend ? Pisałby sie ktos bo ja w ten weekend zostaje tutaj takze chetnie spotkalbym sie z wami
163Ja będę w ten weekend w olsztynie. Tylko niewiem jak z dostępem do neta będzie.
164@tomek25, tylko w ten weekend będziesz w Olsztynie ? Ja na razie w Bartoszycach siedzę ale jak wrócę (jakoś pod koniec tego ew początek przyszłego tyg. można by jakiegoś spota zrobić bo widzę, że i AKP i ATT Olsztyńsko-okoliczne zapadło w sen zimowy
a tu wiosna idzie koledzy (i ew koleżanki
)