Re: Spot OLSZTYN
122Małe pytanie 
Czy leci ktoś na zlot w sobotę i może jedzie przez miejscowośc Sierpc ?? ewentualnie okolice Płocka , Kutno ? czy podobne rejony ?
Czy leci ktoś na zlot w sobotę i może jedzie przez miejscowośc Sierpc ?? ewentualnie okolice Płocka , Kutno ? czy podobne rejony ?
123Re: Spot OLSZTYN
124Ha ha tak cholerka patrze co to za piękność na zdjęciu a to mogą Aśka:-D Troche brudna ale do roboty sie jezdzi:) Ale i tak daje rade:) W tym miejscu mozna mnie codziennie spotkać bo stawiam tu auto przed praca:) A moze ktos ma czas zeby sie dzis na spot wybrać?
126Brayan20, dziś mam już wolne więc wszędzie i o każdej porze, tylko już nie będę myć Aśki bo i tak będzie jutro lać
Ja mieszkam na nagórkach więc może umówmy się na myjni koło Reala ??
A godzina hmm 18 ? Jak pasuje to na gg druknij
Ja mieszkam na nagórkach więc może umówmy się na myjni koło Reala ??
A godzina hmm 18 ? Jak pasuje to na gg druknij
129Re: Spot OLSZTYN
131ma ktoś może ochotę jechać na hamownie? w Olsztynie jest i można zobaczyć
ja jadę w sobotę 
134Panowie, czy ktoś by się pisał na spotkanie w Ornecie ?? Planujemy razem z ekipą z AKP coś takiego zorganizować. Poinformowani są już chłopaki z GSI klubu, Polo klubu, temat ma się pojawić też na Astra G klub, więc pomyślałem, że jeszcze miło by było jakby ktoś z ATT przyjechał. Konkretny termin nie jest jeszcze ustalony ale jak coś to będę informował o tym.