Jak w opisie szukam chetnych na spot w Toruniu, ostatnio widzialem pare ladnych astrolotow i to nie seria wiec moze cos z tego wypali. Jeszcze bez daty bo zobaczymy ile chetnych sie znajdzie wogole
Jezeli macie znajomych z asterixami tez zapraszamy najlepiej oczywiscie eFki!!
Wstepna data jezeli wam pasuje to PIATEK 25 WRZESNIA!!
GODZ 18-19
Czekam na propozycje
Re: SPOT TORUN
2A ja chetnie podjechałbym do Torunia na jakiegoś wieczornego spota:) 40 km to nie jest zadna przeszkoda:) Moja Efka napewno sie ucieszy z poznania nowych koleżanek hehe
Gdybym chwilowo nie udizelał sie na forum to moze kom? 718 231 954
Gdybym chwilowo nie udizelał sie na forum to moze kom? 718 231 954
3Ok, to i tak narazie tylko temat forum bo ja sam chory jestem dopadla mnie ospa. Hehe, jak masz znajomych to porozmawiaj z nimi tez i zobaczymy ilu nas sie uzbiera
4BYDGOSZCZ TEZ SIE PISZE BO OD NAS CO PIATEK SMIGAJA EKIPY NA TORUN WIEC PRTOBLEMU NIE POWINNO BYC _ POZDRO
6Osi15, dzisiaj o 20:00 pod bydgoskim Black Red White bodajrze zbiera sie ekipa okolo 8 autek i smiga pod UMK do TOrunia a potem na SHARPA
7Ja bede dzis, a to znajomi jacys z forum?
Za tydzien jesli sie nic nie zmieni, a u mnie sie szybko zmienia to raczej nie dam rady na 18-19, chyba ze pojedziecie pod aule to wtedy kolo 21 bym byl.
Moze na parkingu pod Billa przy BP na R2? Tylko ze o 18-19 to jest jeszcze czynne. Jak ze znajomymi jedziemy razem na wyscigi to robimy wczesniej spota pod Lidlem na Bazynskich.
Za tydzien jesli sie nic nie zmieni, a u mnie sie szybko zmienia to raczej nie dam rady na 18-19, chyba ze pojedziecie pod aule to wtedy kolo 21 bym byl.
Moze na parkingu pod Billa przy BP na R2? Tylko ze o 18-19 to jest jeszcze czynne. Jak ze znajomymi jedziemy razem na wyscigi to robimy wczesniej spota pod Lidlem na Bazynskich.
8Kurde ja mam ta piepszana ospe i jestem uziemiony jak narazie w domu.karoltloczynski pisze:Osi15, dzisiaj o 20:00 pod bydgoskim Black Red White bodajrze zbiera sie ekipa okolo 8 autek i smiga pod UMK do TOrunia a potem na SHARPA
11prof, harigsi ?? glowy nie dam
[ Dodano: 12 Wrzesień 2009, 10:31 ]
zalezy jak byl w czapeczce to na bank on
[ Dodano: 12 Wrzesień 2009, 10:31 ]
zalezy jak byl w czapeczce to na bank on
12To jak? Da ktos rade w tym tygodniu? Osi15, Nie uda ci sie wyrwac jakos z pracy? Bo wakacje sie koncza to i moje przebywanie w Toruniu tez...