Autko myślę, że odbiorę w sobotę od lakiernika i po sesji przystąpię do składania. Na fotkach niestety nie uchwyciłem efektu ,,fioletu" bo zaszło słońce No i samochód jest strasznie zakurzony i jeszcze nie spolerowany. Ale jestem zadowolony, bo fakturka lakieru jest równa na całym aucie.
No i dzisiaj odebrałem moje Cabrio od lakiernika. Jeszcze trzeba dopracować kilka szczegółów, założyć lusterko, znaczki bertone i oznaczenia na klapę itp. ale tym zajmę się po sesji, wtedy też złożę wnętrze i audio
Na ostatniej fotce częściowo widać jak mieni się lakier w słońcu, ale w realu wygląda jeszcze lepiej
no wlasnie ja tez mam nadzieje ze twoje autko zobacze w Borkach, bo jest naprawde godne uwagi. Po zlozeniu wyglada swietnie, teraz wypadaloby avatar zmienic.
Bardzo bym chciał przyjechać na ten zlot w Borkach i poznać ludzi z forum, ale we wrezśniu mam poprawke, ale chyba jakos na początku to może mi się uda
MASZ BYĆ BO INACZEJ ZROBIMY WJAZD NA HACJENDĘ :D:D Zlot jest w połowie (15-16) września więc już będzie dawno PO POPRAWKACH Asteroid kozacki po lakierowaniu