Cabrio od mirasa

1
Silnik: 2200 Z22SE

Zasilanie: benzyna

Wersja nadwozia : cabrio

Rok produkcji 2001

Przebieg:131000 km

kolor z82l kupiona w sierpniu 2016 wyremontowany silnik osobiście malowany zderzak tył i klapa bagażnika gril mattig zrobione hamulce malowane zaciski, felgi rial nogaro 18 cali 8j dokładki zderzaka irmscher oraz wydech gwint ta technix . W środku malowany środkowy panel na srebrny

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 27 października 2018, 09:36 przez miras wlkp, łącznie zmieniany 1 raz.

Re: Cabrio od mirasa

5
Moja bercia nie posiadała fabrycznej klimatyzacji co powodowało że w upalny dzień w korku czy na światłach przebywanie w tym aucie była drogą przez mękę zdecydowałem się na dołożenie klimy :) Operację tą przeprowadziliśmy u ISKRY w garażu . Podziękowania Karolu :564:

10
dobrze dobrze już ogarnołem fotki i ogólnie tak auto zostało rozebrane musieliśmy zdemontować deskę i wywalić stary zespół nagrzewnicy zastępując ją na taki z klimą

Obrazek

zostały także wykonane otwory pod klimę i skropliny

Obrazek

trzeba także było wymienić instalację pod maską, fotka już jest wyżej jak iskra siedzi zaplątany w kabelki :D

dołożony także został moduł wentylatorów i kompresor po próbie szczelności nabita została czynnikiem i w końcu z kratek poleciał przyjemny chłodek :)nie myślałem sobie że tyle z tym roboty ale dla Karola to nie pierwszyzna

Obrazek

13
wczoraj wpadły troszeczkę inne kierunki myślę że zmiana na plus
Obrazek

dzisiejszy dzień mogę zaliczyć do bardziej udanych
było tak
Obrazek

a od dzisiaj w nowym set upie

Obrazek

miras poszalał z folią :D
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2019, 20:20 przez Ventura, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Używaj opcji "Edytuj" , nie pisz posta pod postem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty klubowe”