Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek

46
No a ja jak zwykle ostatni.. Dopiero dziś na Twój temat trafiłem :) Super fura, widzę że całkiem ładnie jest. Ogólnie mówiąc to miałeś farta z kupnem, bo tak jak gadaliśmy nie raz na gg - ciężko znaleźć GSI w dobry stanie. Ale udało Ci się i jest fajnie :564: Szkoda że silnik nie 2,0 ale nie ma sie co czepiać. Daj jakieś foty środka, pokaż w jakim stanie jest. Co do modów to nic nowego nie napiszę, popieram to co Abarth napisał. Choć jak założyć wydech z końcówką jak Irmscher to grzechu chyba nie będzie. Poza tym szanuj tą serię bo oprócz Koszała jesteś tutaj najważniejszy muzealnikiem dla potomnych :) Zatem powodzenia i jeszcze raz gratuluje zakupu :564:

47
RFS, na neste nie bylem w tygodniu, ale w legionowie sa 3-4 GSi. Prawdopodbnie byla to GSa gostka mieszkajacego 500 metrow ode mnie, musze go jakos zlapac kiedys i pogadac ;)

Co do wydechu to jutro odbieram kolektor 4-2-1, a koncowy to prawdopodobnie zainwestuje te 350 zeta i kupie bosala dedykowanego do c20xe :)

A foty wnetrza beda jak bede zmial zmienione mieszki, niemilosiernie podarte sa i troche psuja efekt :)

Jutro jeszcze dam foto silnika, troche go pomylem, idaelnie nie jest ale gruntowne czyszczenie bedzie na wiosne, w zimie i tak sie uwali wiec tyle co szmata przelecialem
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2012, 14:32 przez Dudek, łącznie zmieniany 1 raz.

57
Dzis udalo sie zalozyc nowe mieszki od city900. :564:

Nie obylo sie bez malych problemow, popisalem sie swoimi zdolnosciami manualnymi i udalo mi sie zlamac ramke od recznego. Na szczescie tata mial chwile czasu i swoimi tajemnymi sposobami ramke pokleil :564:

Obrazek

Obrazek

W srodku został do podreperowania fotel kierowcy (podparcie) i powymieniac zarowki w panelu nawiewow i bedzie pozamiatane :)
Ostatnio zmieniony 1 stycznia 1970, 01:00 przez Dudek, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Astra F”