Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 31 autor: bartek_87 Dudi, my już gadaliśmy przez telefon więc wiadomo jak i co Ale gleby to ja Ci nie odpuszcze gratuluje udanego zakupu i czekam na jakis spot Cytuj 23 października 2008, 09:44
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 32 autor: MANIECZKA oo o o o o gratki DUDEK- - - - -linia GSi i sam GSi siedzi we mnie i chyba już nie wyjdzie:P) Piękne auto....aż się łza w oku kręci:)))) i widzimy się na jutro:>>>> Cytuj 23 października 2008, 11:07
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 33 autor: SPIDER Co tu dużo pisać i ględzić, oby byłą bezawaryjna i nie spotykałą sie tak blisko z innymi uzytkownikami jak kombiak Cytuj 23 października 2008, 11:23
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 34 autor: Animek I tak jak żeśmy gadali delikatnie spoleruj sobie pokrywę będzie naprawdę fajnie wyglądało Cytuj 23 października 2008, 14:21
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 35 autor: xris gratuluje zakupu!:) pieknosc:) moze kiedys i u mnie pod domem zagosci taka asterka:( Cytuj 23 października 2008, 15:09
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 36 autor: Adamo xris, przecież twoja jest fajniejsza tylko inny silnik Cytuj 23 października 2008, 18:31
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 37 autor: manybiker Szczere gratulacje Najfajniejsze jest to ze są ludzie którzy kochaja GSI Cytuj 23 października 2008, 21:47
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 38 autor: krzysiekswiston Mi tez sie podoba polubilem te GSI i gratuluje takiego okazu oby wizyta u znachora bezbolesna byla Cytuj 23 października 2008, 22:33
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 39 autor: Lukasik gratulacje zakupu ocenimy na zlocie co to twoje gsi potrafi Cytuj 24 października 2008, 04:55
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 40 autor: denser to ja tak jak inni równiez gratuluje zakupu i podoba mi sie Twoje nastawienie co do GSI. same w sobie sa piekne. powodzenie w kosmetyce. pozdro Cytuj 24 października 2008, 20:07
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 41 autor: Dudek Pierwsze tjuny Dzis poszła do wymiany uszczela pod pokrywą, lało się niemiłosiernie a teraz jest suchutko Piwko dla Animka za pozyczenie ksiazki i porade No i foto z pewną bertoną Róznica pokoleń . Ostatnio zmieniony 1 stycznia 1970, 01:00 przez Dudek, łącznie zmieniany 1 raz. Cytuj 24 października 2008, 22:17
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 42 autor: Michaello84 no ładniutka foteczka może i różnica pokoleń, ale każde z nich to klasyk w swoich generacjach Cytuj 24 października 2008, 23:01
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 43 autor: Animek Fajnie fotka wyszła dużej różnicy niema mówiłem że dasz sam radę wymienić uszczelkę i jaka frajda że samemu się robi Cytuj 25 października 2008, 10:45
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 44 autor: RFS No guru wypasik. A tak poza to juz Cie chyba nia przytrafiłem jakos w tym tygodniu na Neste w Lwo jak w robocie byłem.Mozliwe?? Cytuj 25 października 2008, 12:13
Re: The Blues Brothers - Grand Sport Injection by Dudek 45 autor: Tomekk jednak co Gsi to GSI!!! Cytuj 25 października 2008, 12:53