Re: MOJA Astra F 5D (cieniassss)
16Jak chcesz ok. 15mm niżehj bez utraty komfortu to poszukaj talerzyków obniżających. Ja chociaż mam juz nisko auto to jeszcze talerze zamówiłem
Można je zamówić na stronce www.jtng.pl
zderzak zrobiłem własnoręcznie, kawałek lutownicy oporowej kilka godzin dłubania i jesta ja mam pytanko, jak zrobiles na gladko ten zderzaczek i ile cie to kosztowalo??
lpg jest mi potrzebne, codziennie dojeżdżam na uczelnię ok 50km (w obie strony), wolę mieć lpg i jeździć niż podziwiać autko stojące w garażu, a spadku mocy nie czuję bo po przesiadce z c14nz to sie czuje jak w rakieciesebeq pisze:szkoda tylko ze lpg
tylko z tym, ze auto 2x wiecej pali tego lpg, a cena gazu x2 wynosi wiecej niz benzynka :]lpg jest mi potrzebne, codziennie dojeżdżam na uczelnię ok 50km (w obie strony), wolę mieć lpg i jeździć niż podziwiać autko stojące w garażu, a spadku mocy nie czuję bo po przesiadce z c14nz to sie czuje jak w rakiecie
musze sie z Toba zgodzic tez mam takie zdanie chociaz wiem ze jestesmy w mniejszosci...Tyrlity pisze:A co do lpg to i tak szkoda że posiadasz w swojej furce ,bo to szkodzi silnikowi nawet chociaż miałbys gaz sekwencyjny przy którym nie tracisz tyle mocy .ale to jest tylko moje skromne zdanie.
Dokładnie. Ja sobie właśnie policzyłem że w 2006r mi pozło na gaz 3tyś zł. Licząc gaz po 2zł. Na benzynie licząc 1l za 4zł było by to 6 tyś zł. Czyli proste liczenie- oszczędność 3 tyś zł. Nawet licząc spalanie na LPG wyższe o 2-3l niech sie zrobi 500zł mniej czyli i tak wychodzi 2500 oszczędności. Gaz mam 2 lata czyli w tym czasie zaoszczedziłem 5 tys, odejmując 2 tys koszt instalacji jestem i tak 3 tys do przodu za które mogłem coś dłubnąć przy aucie. A z silnikiem jak na razie nic sie nie dzieje wiec jest ok.p.s. a gaz znowu tańszy już tylko 1,92zł, jak na grudzień to cena wyjątkowo niska
takie spalanie rozumiem zaraz po zamontowaniu instalacji. jak na razie to spotkalem sie z 2x wiekszym spalaniem gazu niz benzyny w autach z instalacja lpg od dluzszego czasu.gokarol pisze:LPG wyższe o 2-3l