Mam tylko nadzieję że się nie poddasz i ją odratujesz
Re: Asterix Marcina
152zobacze ile koleś wyceni koszty naprawy jak będzie sporo to raczej bede chciał ją sprzedać tak jak stoi
edit
nie jest tak zle jak wygląda, podłóznice całe a dostały:
maska błotniki zderzak grill chłodnica klimy chłodnica wody wentylatory pas górny

edit:17-09
nie jest tak żle jak to wyglada więc astra będzie naprawiana także nic nie sprzedaje
jak się uda to przód się troche zmieni
edit
nie jest tak zle jak wygląda, podłóznice całe a dostały:
maska błotniki zderzak grill chłodnica klimy chłodnica wody wentylatory pas górny

edit:17-09
nie jest tak żle jak to wyglada więc astra będzie naprawiana także nic nie sprzedaje
jak się uda to przód się troche zmieni
153Najpierw ja teraz Ty 
Szkody podobne tylko u mnie błotniki ocalały ale jestem pewny że ogarniesz
Szkody podobne tylko u mnie błotniki ocalały ale jestem pewny że ogarniesz
156Szczęście, że babka była "trafiona", więc z automatu wina spadła na nią. Jaki inny przód masz na myśli?? Smoked??
157malykos92 tak, jeżeli dobrze pójdzie to sonary już nie powrócą i wpadnie przyciemniana seria do tego maska gsi, z resztą wszystko ma być jak przed stłuczką a nawet wyjdzie na plus
158widze nieszczescia na forum chodza parami ;/ tez nie dawno mialem podobna sytuacje z Kobieta za kolkiem, tylko ja bylem osoba poszkodowana w tym zajsciu.
Po Twoich fotkach widze ze dosc mocno dostala w przod, na pewno dostala podluznica a druga mogl pociagnac pas przedni, umnie wygladalo to o polowe delikatniej a szkod byla cala masa, ale wyjdziesz z tego na pewno, trzymam kciuki
Po Twoich fotkach widze ze dosc mocno dostala w przod, na pewno dostala podluznica a druga mogl pociagnac pas przedni, umnie wygladalo to o polowe delikatniej a szkod byla cala masa, ale wyjdziesz z tego na pewno, trzymam kciuki
159astra powoli jest odbudowywana, części gsi w bardzo dobrym stanie, ze sklepu nowe chłodnice wody i klimy, przód astry napewno zmieni swój wygląd ale to po naprawie wstawie fotki

prawdopodobnie astra w pózniejszym czasie bedzie na sprzedaż bo planuje kupno czegoś innego, dzisiaj już robiłem jazde próbna i nawet mi sie spodobało

prawdopodobnie astra w pózniejszym czasie bedzie na sprzedaż bo planuje kupno czegoś innego, dzisiaj już robiłem jazde próbna i nawet mi sie spodobało
161Re: Asterix Marcina
162MARCIN, No, no, powstała z martwych 
Mamy nadzieję, że nowy nabytek pochodzi z kręgów GM
Mamy nadzieję, że nowy nabytek pochodzi z kręgów GM
164Tak ładnie wygląda teraz a Ty sprzedawać chcesz, aż szkoda. Ze zderzakiem dużo walki miałeś ?
165blink5 niestety nie
arcik po carawanie niema śladu kupiłem leona
Grzana_PL mi też się podoba bardziej niż przedtem, jak zrobie przegląd to moze wystawie a jak nie będzie chętnych to może zostawie? plastikarz przespawał trzymanie tablicy wyciął otwory na halogeny i tyle

EDIT: 31.10.2014r
astra dzisiaj zmieniła właściciela
jako że astra była w naprawie a musiałem czymś dojeżdzać do pracy to kupiłem seata leona 1,9tdi 110km 2000r. powiem że to auto ma być na jakiś czas a jak uzbieram kase to znowu zawita OPEL ale już H i tylko 2,0T

arcik po carawanie niema śladu kupiłem leona
Grzana_PL mi też się podoba bardziej niż przedtem, jak zrobie przegląd to moze wystawie a jak nie będzie chętnych to może zostawie? plastikarz przespawał trzymanie tablicy wyciął otwory na halogeny i tyle

EDIT: 31.10.2014r
astra dzisiaj zmieniła właściciela
jako że astra była w naprawie a musiałem czymś dojeżdzać do pracy to kupiłem seata leona 1,9tdi 110km 2000r. powiem że to auto ma być na jakiś czas a jak uzbieram kase to znowu zawita OPEL ale już H i tylko 2,0T

Ostatnio zmieniony 31 października 2014, 20:59 przez MARCIN, łącznie zmieniany 1 raz.