Re: Asterix Marcina

152
zobacze ile koleś wyceni koszty naprawy jak będzie sporo to raczej bede chciał ją sprzedać tak jak stoi
edit
nie jest tak zle jak wygląda, podłóznice całe a dostały:
maska błotniki zderzak grill chłodnica klimy chłodnica wody wentylatory pas górny
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

edit:17-09
nie jest tak żle jak to wyglada więc astra będzie naprawiana także nic nie sprzedaje
jak się uda to przód się troche zmieni

158
widze nieszczescia na forum chodza parami ;/ tez nie dawno mialem podobna sytuacje z Kobieta za kolkiem, tylko ja bylem osoba poszkodowana w tym zajsciu.
Po Twoich fotkach widze ze dosc mocno dostala w przod, na pewno dostala podluznica a druga mogl pociagnac pas przedni, umnie wygladalo to o polowe delikatniej a szkod byla cala masa, ale wyjdziesz z tego na pewno, trzymam kciuki :564:

159
astra powoli jest odbudowywana, części gsi w bardzo dobrym stanie, ze sklepu nowe chłodnice wody i klimy, przód astry napewno zmieni swój wygląd ale to po naprawie wstawie fotki
Obrazek

prawdopodobnie astra w pózniejszym czasie bedzie na sprzedaż bo planuje kupno czegoś innego, dzisiaj już robiłem jazde próbna i nawet mi sie spodobało :564:

161
blink5 astra jest w dobrych rękach

edit:
astra wkońcu złożona, nawoskowana dzisiaj troche pojeżdziłem jeszcze bez dowodu bo trzeba zrobić przegląd a pózniej raczej na sprzedaż bo kupiłem inne auto i niechce trzymac dwóch bo nawet niemam zabardzo gdzie
Obrazek
Obrazek

165
blink5 niestety nie
arcik po carawanie niema śladu kupiłem leona :564:
Grzana_PL mi też się podoba bardziej niż przedtem, jak zrobie przegląd to moze wystawie a jak nie będzie chętnych to może zostawie? plastikarz przespawał trzymanie tablicy wyciął otwory na halogeny i tyle
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

EDIT: 31.10.2014r

astra dzisiaj zmieniła właściciela :567:
jako że astra była w naprawie a musiałem czymś dojeżdzać do pracy to kupiłem seata leona 1,9tdi 110km 2000r. powiem że to auto ma być na jakiś czas a jak uzbieram kase to znowu zawita OPEL ale już H i tylko 2,0T
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 31 października 2014, 20:59 przez MARCIN, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Zakończone projekty”