Opis Producenta
Shiny Garage Jet-Black Exterior Trim Restorer to wysokiej jakości dressing do plastików zewnętrznych.
Preparat przywraca pierwotny kolor elementom plastikowym, zabezpiecza je przed oddziaływaniem promieni UV oraz nadmiernym brudzeniem.
Bardzo wydajny i przyjemny w pracy.
Jet Black 2015 charakteryzuje się wysoką wydajnością, kremową konsystencją i przyjemnym owocowym zapachem.

Od dłuższego czasu testuję Produkty SG i nie ma naprawdę co narzekać temu daje na chwile obecną 5kę

Plusy +
+ Konsystencją nie jest gęste wręcz rzadkie leiste do nakładania polecam szwame lub kawałek pianki która pochłonie trochę produktu dzięki czemu przy pracy będziemy mieli pełną kontrole przy nakładaniu preparatu
+ Produkt posiada swój kolor ale nie ma obaw przed ubrudzeniem itp masz nadmiar rozsmarowujesz nawet po dłoniach

+ Zapach nie wiem akurat czy robią inne ale mi dostarczono Soczystą Pomarańczę Baaaardzo uprzyjemnia pracę intensywny zapach

+ Efekt PLAK po nałożeniu wrażenie jest jedno,że plastiki są tłuste ale to mylne pojęcie produkt się wchłania wyciągając strukturę na pierwszy plan efekt pół połysku.
+ Wydajność osobiście zamówiłem 250ml buteleczkę w cenie 34zł ciężko określić ile poszło na 2 zderzaki ,4 listwy uchwyty lusterek ,podszybie oraz klamki zeszło ok 2cm płynu strzelam,że około 15 max 25 ml
+ Właściwości Hydrofobowe znakomite świetnie odpycha wodę

Minusy
Obecnie BRAK

Poniżej dodaję zdjęcia dużo ich nie mam ale będę pilnował Tematu i w miarę na bieżąco uzupełniam czekam na zmienna pogodę aby obserwować co się dziej po deszczu itp
Klamka PO czernidle K2 które opiszę w osobnym wątku

Klamka Po Jet-Black Exterior Trim Restorer

Zderzak PO Jet-Black Exterior Trim Restorer

I taki efekt na koniec prac