Kupic to jedno a utrzymac to drugie. Na forum subaru byla kiedys rozmowa na ten temat i jesli masz 1500zl na m-c i mieszkasz z rodzicami to jeszcze jako tako, jesli juz z wlasna rodzinka to nie ma szans, taka byla opinia. Nie wiem ile w tym prawdy, ale tu w UK tez ciezko czasem jestDudek pisze:Kurde, zazdroszcze Ci tej furkiMam nadzieje, ze bedzie mnie keidys na taka stac i do tej pory nie ulegna wszystkie destrukcji
Re: No to moje inne auto
18Legionowo jest pod Warszawa 
Te subaraki to takie moje marzenie z dziecinstwa i wszystko bym oddal za taki dzwiek silnika w mojej GSie
Jezdzilem raz w zyciu takim cudenkiem, potem jeszcze m3 i pare sportowek bylo (jako pasazer ofc) i subarak zostawia piekne wspomnienia
Pierwsze i jednoz ostatnich prawdziwych subaru moim zdaniem.
A ze kupic i utrzymac to co innego to wiadomo, ale fakt jest faktem ze jest to przepiekny samochod i kultowy juz w tej chwili. Dbaj o nia, a baedzie ozdoba ulicy
Te subaraki to takie moje marzenie z dziecinstwa i wszystko bym oddal za taki dzwiek silnika w mojej GSie
Jezdzilem raz w zyciu takim cudenkiem, potem jeszcze m3 i pare sportowek bylo (jako pasazer ofc) i subarak zostawia piekne wspomnienia
Pierwsze i jednoz ostatnich prawdziwych subaru moim zdaniem.
A ze kupic i utrzymac to co innego to wiadomo, ale fakt jest faktem ze jest to przepiekny samochod i kultowy juz w tej chwili. Dbaj o nia, a baedzie ozdoba ulicy
19Znaczy w taki bardzo sportowy sposob czy delikatnie??Dudek pisze:Jezdzilem raz w zyciu takim cudenkiem, potem jeszcze m3 i pare sportowek bylo (jako pasazer ofc) i subarak zostawia piekne wspomnienia
Kurde jednak trzeba umiec tym jezdzic i np. moje braki w doswiadczeniu ladnie tu wychodza, ale na szczescie 4x4 wyciaga mnie z slisich sytuacji czasem, choc i tak wg znajomych jezdze raczej spokojnie.
A co do marzen z dziecinstwa to ja tez mialem plakat na scianie.
20Zgadzam sieDudek pisze:Pierwsze i jednoz ostatnich prawdziwych subaru moim zdaniem.
21my to potrafimy nie ?Adamo pisze:MatiJuve, rozkręciliśmy trochę tematznaczy Ty rozkręciłeś
4 tys funtow ? z tym silnikiem ?
no fakt zaskoczyles mnie
22Takie ceny w Uk, w Pl to samo juz kosztuje 30000 zl w gore za zadbany ezgemplarzMatiJuve pisze:4 tys funtow ? z tym silnikiem ?
no fakt zaskoczyles mnie
Evo 4 mozna juz miec za 5000 funtow
Tutaj jedna fotka z ostatniego zlotu z okazji Rajdu "Premier Rally" w Nottingham, a dokladnie w lesie Robin Hooda, w UK. Kilka subarek bylo:

23Kurde, az milo popatrzec.
Subaraki maja cos w sobie, niestety ta najnowsza impreza to taki shit ze sie rzygac chce. Nie mowie tu o wlasciwosciach jezdnych, ale umarlo to co bylo tak charakterystyczne dla subaru - dzwiek boksera, drzwi bez ramek i wyglad rajdowki
Subaraki maja cos w sobie, niestety ta najnowsza impreza to taki shit ze sie rzygac chce. Nie mowie tu o wlasciwosciach jezdnych, ale umarlo to co bylo tak charakterystyczne dla subaru - dzwiek boksera, drzwi bez ramek i wyglad rajdowki
24tu się nie mogę zgodzić. Miałem okazję być na jeździe próbnej. Auto bardzo fajne, szybkie, a jednocześnie posiada resztki komfortu. Wszystko fajnie, ale ma jedną wadę. Powinna się nazywać inaczej niż IMPREZA. Tak jak mówię, bardzo dobre auto ale nie IMPREZA tylko jakoś inaczej. A prawdziwa Impreza to dalej powinien być sedan.Dudek pisze:niestety ta najnowsza impreza to taki shit ze sie rzygac chce
25Zmienily sie potrzeby rynku i niestety subaru poszlo wraz z nimi, niszczac swoj flagowy model niestety. Jesli mi sie uda zmienic kiedys auto to bedzie to impreza z 2006r. ostatni mohikaninMichaello84 pisze:A prawdziwa Impreza to dalej powinien być sedan.
26Witam kolegę! Widzę, że wiele się zmieniło od naszego ostatniego spotkania
Piękna furka. Pozazdrościć mocy i właściwości jezdnych. Chodzi mi taka po głowie ze względu na radość z jazdy ale to raczej pozostanie w moich marzeniach
Pozdro