nasze tatuaże

1
Tak sobie pomyslalem ze moglbym sie chociaz pochwalic tatuazami skoro na codzien ich nie widac. Na dzien dzisiejszy posiadam dwa.
Pierwszy z nich powstal w lutym 2006 na prawej lopatce. Przedstawia czarna wdowe
Obrazek

Drugi zrobilem sobie dokladnie rok pozniej w lutym 2007. Generalnie wzbudza rozne emocje. Jednym sie podoba, inni sie podsmiewaja, ale nie ma co sie dziwic skoro zawiera logo czekolady, ktore wraz z "ka" na poczatku tworzy imie mojej kobiety
Obrazek
Obrazek

Re: nasze tatuaże

3
No ja mam na plerach na prawej łopatce....teraz w wakacje dziergam na nodze albo na klatce...
właśnie...jak sądzisz Heluś bardziej bolało na plecach czy klatka?

Wiem ze jeszce jakiś musze śmignac ale zastanawiam sie gdzie

9
no chłopaki... respect.. tez bym chcial miec taki tatuaz ktory nie zmyje sie nastepnego dnia :( Swego czasu miałem taki i kilka innych ktorych niewidac przez ubranie ale na drogi dzien po imprezie sie zmył z niewiadomych mi do tąd przyczyn... :/
Obrazek

14
ja tez mialem zamiar u siebie zrobic motyw pazurow ale odstapilem od tego pomyslu na rzecz pajaka. Animek twoj tatuaz bardzo mi sie podoba. Ja jakos niedlugo mam zamiar zrobic cos ale jeszcze nie wiem gdzie to bedzie, ani co to bedzie. Moze jakis tribal, moze moja ksywka, zobaczymy. To jest jak taka mala choroba

Wróć do „Off-Topic”