A pająk mocno realistyczny
Re: nasze tatuaże
94xxx
Ostatnio zmieniony 22 marca 2011, 22:51 przez Joker, łącznie zmieniany 1 raz.
95W końcu pokaże to co ja mam na sobie

[
[ Dodano: 27 Marzec 2011, 22:35 ]
Jakby ktoś był zainteresowany polecam Studio Sauron z Rudy Śląskiej

[ Dodano: 27 Marzec 2011, 22:35 ]
Jakby ktoś był zainteresowany polecam Studio Sauron z Rudy Śląskiej
97Strasznie poszarpane linie.
To jest krzyz i ciernie, drut kolczasty czy cos jeszcze innego?
To jest krzyz i ciernie, drut kolczasty czy cos jeszcze innego?
100ja go ma krutko i dopiero sie wszystko goi dlatego nie ciekawie to wyglada na zdjeciu
101Korzystając z okazji że był kumpel u nas na Śląsku na weselu to dorobiłem sobie mały element na ręce.Jednak jest to mała część całej układanki gdzie do końca długa droga heh
u mnie też nabierze to efektu dopiero jak skończę całość
[ Dodano: 24 Grudzień 2011, 12:00 ]
Panowie Panie oczywiście też.Wrócił do Polski mój znajomy który pracował kiedyś w Polsce w studio tattoo natomiast stwierdził ze jego kariera tutaj nie idzie za specjalnie do przodu wręcz przeciwnie wyjechał za granice.Tam po kilku latach wrócił s powrotem z zamiarem otwarcia studia.Zanim to nastąpi działa u siebie jeśli ktoś chętny.. PW do mnie omówimy co i jak.Polegam godny polecania koleś.. wielki plus ustawi się też co do klienta co do czasu np 17-18 i do wieczora może cie pikać. Oczywiście u siebie w Rudzie Śląskiej

u mnie też nabierze to efektu dopiero jak skończę całość
[ Dodano: 24 Grudzień 2011, 12:00 ]
Panowie Panie oczywiście też.Wrócił do Polski mój znajomy który pracował kiedyś w Polsce w studio tattoo natomiast stwierdził ze jego kariera tutaj nie idzie za specjalnie do przodu wręcz przeciwnie wyjechał za granice.Tam po kilku latach wrócił s powrotem z zamiarem otwarcia studia.Zanim to nastąpi działa u siebie jeśli ktoś chętny.. PW do mnie omówimy co i jak.Polegam godny polecania koleś.. wielki plus ustawi się też co do klienta co do czasu np 17-18 i do wieczora może cie pikać. Oczywiście u siebie w Rudzie Śląskiej