Auto: Opel
Pojemność: 1700
Oznaczenie: 17DR
Wysłany: 14 Kwiecień 2007, 17:34
nie no chlopaki nie mozemy porownywac TDi do isuzu te silniki to dwa inne swiaty jak juz to mozemy sie pokusic o zestawienie opel- isuzu jeszcze nie jezdizlem isuzu ( bardzo bym hccial sie przejchac) ale z tego co wiem to te silniki w poruwnaniu z oplem wymiataja heh i mozna je jeszcze podkrecic bez zadnych obaw do 100KM
Fpower [Usunięty]
Wysłany: 25 Kwiecień 2007, 22:22
ja tylko raz widziałem 3litry w benzynie to bylo bmw seria7 silnik jest ogromny i wątpie ze to ustrojstwo weszło by do astry
Pojemność: powyżej 3L
Oznaczenie: TC4EE1, X14XE
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 15:13
poza tym G jest ciutkę cięzsza niż f-ka - to też się liczy... zapraszam do porównania z moimi 82 kucykami przy najbliższej okazji
a wracając do tematu... zastanawiał się może ktoś nad 1.8 TDS z BMW?
Fpower [Usunięty]
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 15:20
Piotr_Wu napisał/a:
a wracając do tematu... zastanawiał się może ktoś nad 1.8 TDS z BMW?
to prawie jakbys twoje isuzu chciał wstawić do kosiarki. BMW to forschnity nawet diesle palą jak smoki
moj kumpel ma tróje 2,4 sam diesel i potrafi mu spalić 11 litrów ropki
Pojemność: 1700
Oznaczenie: 17DR
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 16:52
tak jak juz mowilem w poprzednim poscie ze silnik tdsa moze okazac sie za duzy i wogle za duzo by bylo problemow z wsadzeniem gooo... i mysle ze lepiej wsadzic Isuzu i je podkrecic do jakis 120KM i bedzie to samo