Zaloguj    Zarejestruj
  • Autor
    Wiadomość

Problem z radiem navi 600

Postprzez Maciej-dub » 6 maja 2018, 12:40

drodzy forumowicze mam problem z radiem navi600
któregoś pięknego dnia odpaliłem auto ale nie stety radio nie zadziałało tzn,
włączyło sie na chwile a po jakimś czasie wyłączyło się nie dając się ponownie włączyć ,po krótkiej jeździe radio "zaskoczyło"
ale bez reakcji na pokrętło pogłaśniania oraz bez reakcji na pogłaśnianie z kierownicy
radio podczas jazdy włącza sie i wyłącza ale tak jak napisałem nie można z nim nic zrobić
wymiana bezpiecznika nic nie dala ( w tej chwili to tylko czasami świecący panel )
diagnozy OBD nie wykrywają błędu
dodam ze wizyta w Irlandzkim ASO nie wchodzi w rachubę ponieważ cena takiej diagnozy może zabić
a fachowcy w tym kraju raczej mają male pojęcia o problemie (poradzili wymianę całej jednostki na nowa i może to pomoże )
Serdecznie dziękuje za wasze porady i życzę szerokości
Pozdrawiam Maciej
Maciej-dub
 
-#USER
 
Posty: 2
Dołączył(a): 6 maja 2018, 12:22
Województwo: Mazowieckie
Imie: Maciej
Auto: Astra J 2013
Silnik: diesel
Pojemność: 1.7 cdti

Re: Problem z radiem navi 600

Postprzez Sylwesters7 » 7 maja 2018, 07:48

Maciej-dub, ja też bym szukał innej używki. W PL mógł byś oddać do jakiegoś elektronika aby popatrzył ale czy ma to sens to nie wiem
Sylwesters7
 
ModTeam
 
Avatar użytkownika

Posty: 2052
Dołączył(a): 29 czerwca 2012, 06:58
Lokalizacja: Biłgoraj
Województwo: Lubelskie
Imie: Sylwester
Numer klubowy: K047
Auto: Seat Leon
Silnik: BWJ
Pojemność: 2000
Telefon: 693 241 000

Powrót do Radia

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości