Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
| |||
Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !Dzwoniłem, ale będę musiał podjechać. Z tego co mówił przez tel to ok 300pln sobie wołają więc nie wiem czy nie lepiej np. z robsonem pogadać jeśli dalej się tym zajmuje. Jak się mówi o co chodzi to chłopaki duże oczy raczej robią
![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !Kiedyś w aso płaciłem 80 zł, ale to było kiedyś. W dodatku sam musiałem podejsć na warsztat do nich bo nie wiedzieli, co robić. Musiałem gdzieś opisaną całą procedurę. Jednak, skoro to aż tyle kosztuje, też jestem za opcją u Robsona
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !dawaj do Robsona, będziesz zadowolony
![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !Robson cały czas się zajmuje programowaniem MIDów więc nie będziesz miał z tym problemu. I o ile dobrze pamiętam to nadal trzyma te same stawki więc powinno być to opłacalne
![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !tyg temu spytałem się i chcieli 350zł w ASO
![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !
A myślicie że Robson ogarnął by mi MIDa do G .. i wgrał Program pod 3.2 albo lepiej pod 3.2 bo takiego kompa mam tam ? ![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !
napisz do niego a się przekonasz, myślę że coś by poradził
![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !moje zdanie znasz, marzyłem zawsze o takich fotelach
![]() ![]() ![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !Wyglada Kozacko
![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !Siedziałbym
![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !Pierwsza klasa
![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !Vent klasa sama w sobie te siedzanka , kiedy wożonko na dzielni bedzie
![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !Super, bardzo fajnie
![]()
![]() Re: Co ja pacze ? WOW GSi16V !Dobra, ten sezon jest właściwie zakończony. Pierwszy raz tak dużo przy aucie się działo u mnie, a jeszcze tyle do zrobienia
![]() Auto mnie w pełni zadowala i cieszy. Wygląda jak chciałem. Ostatnio odwiedziłem 2 spoty, wpadły fajne zdjęcia. Sam nie mam czasu żeby jechać i coś postrzelać ![]() I tyle, teraz nie mogę się doczekać aż zamknę się z autem i zacznę wymieniać i remontować. Tej zimy głównym celem jest zdjęcie belki i uzbrojenie jej w nowe części. Tuleje, hamulce, gumy/gumki itp. Oprócz tego dużo tematów pobocznych oczywiście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ||