Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
| |||
Re: Astra Bertone od LachotkaA podświetlenie tablicy to gdzie się zapodziało?
![]()
![]() Re: Astra Bertone od Lachotka
Kto wie ![]()
![]() Re: Astra Bertone od LachotkaKucaQ, w blende nad tablica
![]() Re: Astra Bertone od LachotkaFajnie wymodzony ten dyfuzorek i widze że też dobrze wspawany
![]() Sam teraz szukam do siebie inspiracji na tył ![]()
![]() Re: Astra Bertone od LachotkaDzięki Panowie za dobre słowo. To motywuje do dalszego działania.
Na chwilę zostawiłem garaż otwarty i ktoś zajumał ![]()
![]() Re: Astra Bertone od LachotkaBardzo ładnie wyszedł ten tył. Gratuluje, ze smakiem
![]()
![]() Re: Astra Bertone od Lachotkalachotek, projekt doceniony i przeniesiony do odpowiedniego działu
![]()
![]() Re: Astra Bertone od LachotkaGratulacje
![]() ![]()
![]()
![]()
![]() Re: Astra Bertone od LachotkaNie spodziewałem się takiego wyróżnienia. Serdecznie dziękuje za uznanie włożonej pracy i poświęconego czasu na prace przy aucie. Z drugiej strony będzie trzeba godnie reprezentować zaszczytne grono ATT. Dzięki wszystkim
![]()
![]()
![]() Re: Astra Bertone od LachotkaProjekt robiony ze smakiem i na odpowiednim poziomie. Dużo customowych rozwiązań, co ją wyróżnia, ale wykonanych tak że nigdzie nie wyłażą druty, trytytki, ani nie pęka szpachla. Dbasz o szczegóły. Nie płyniesz głównym nurtem, udowadniając że projekt może zachwycać nie będąc kolejną kalką najpopularniejszych rozwiązań. Szanuję to.
Gratuluję zasłużonego awansu w strukturze forum! Czekam na kolejny UP, bo wiem że nie zasypiasz gruszek w popiele i mimo chłodu za oknem w garażu dalej idzie ogień.
![]() Re: Astra Bertone od LachotkaBardzo fajnie wyszedł ten tył. Podoba mi się.
| ||