Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| |||
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiczołem wszystkim
![]()
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitamy i zapraszamy do pokazania swojej autka w odpowiednim dziale
![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namigood morning
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiwitajcie wszyscy
![]()
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namisiemanko Wam!
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namipochwalony wszystkim
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiwitam wszystkich!
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitamy i zapraszamy do pokazania swojego auta w odpowiednim dziale
![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam wszystkich,zostałem nabywca Astry Gtc wiec grzechem byłoby tutaj nie zapukac.Na tegorocznym zlocie w Debicy mialem okazje zerknac na wasze wozy a na Owla jestem co roku tylko innym modelem hopla.Pozdrawiam.
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam wszystkich.
Jestem Krzysiek, mieszkam w Gliwicach, od niedawna zostałem szczęśliwym posiadaczem Astry G x18xe1, rocznik 1999.
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam wszystkich, jestem na forum od czerwca ale tylko konto bylo zrobione. Mam na imię Michał, mieszkam w Trzebnicy i jeżdżę astrą f 1.6 8v w kombi
![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiDyszka, michu, witajcie na forum, chętnie zobaczymy czym jeździcie, zakładajcie swoje tematy
![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam wszystkich!
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam Panowie
![]() Od niedawna jestem w posiadaniu Astry G Bertone 2000r x18xe1 ![]()
| ||