| |||
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiCzołem wszystkim! Mam na imię Tomek i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Asterixa F California z potworem C14NZ pod maską
![]() ![]() ![]()
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam,
Kubsiol z tej strony. Bywam w WLKP i Dziurawsko-Pomorskim. Śmigam Astrą H OPC
![]() Witam!Cześć! Jestem tu nowy na ATT. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na najbliższym zlocie!
Re: Witam!witamy
![]() ![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiHej mam na imię Łukasz i jestem szczęśliwym posiadaczem Astry F Cabrio 2.0 8v 115:)
![]()
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam od tygodnia posiadam Astrę G 2.0 DTL z 2000 roku jest to moje drugie auto w rodzinie wymaga paru poprawek ale myślę ,że uzyskam pomoc na forum podczas napraw.
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiPiotr wita wszystkich szczęśliwych posiadaczy Astry
![]() ![]() Posiadam Astre H 1.8 GTC 125 kM ![]()
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiCześć wszystkim!
Jestem Mariusz, od pół roku jestem posiadaczem Astry H kombi. Interesuje się stolarstwem, car audio, psuciem, naprawianiem i wszystkim co związane z majsterkowaniem ![]() Pozdrowienia spod Warszawy ![]()
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Kamil, od niedawna jestem posiadaczem Astry K R4 1.6 CDTI Bi-Turbo 160 KM
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitamy serdecznie i zapraszamy do buszowania po forum, oraz do przedstawienia swoich pojazdów w odpowiednim dziale
![]() ![]() ![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiMam na imie Kamil jestem posiadamczem astry f 1.6 8v z lpg. Wczesniej mialem corse B
![]()
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiacer5732, witaj na forum, pokaż swoją astrę w odpowiednim dziale
![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiwitam gorąco
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiHej Wszystkim
Mam na imię Ewelina i na co dzień jeżdżę Kaczuszką ( tak Grzecha ![]() ![]() Poznaliście mnie na zlocie między innymi od drugiej strony aparatu ![]() Pozdrawiam ![]()
| ||