Poza tym eFka cały czas w ruchu i nie mogę chwilowo sobię pozwolić na postój auta w garażu w razie gdyby coś niespodziewanego doszło. Mam nadzieję że niedługo będzie śmigać z nowym serduchem.
| |||
Re: Granatowa Astra F 92'Wstyd się przyznać ale z braku czasu nic nie ruszyłem do przodu, kupa nowych części czeka na poskładanie w całość, nie mam kiedy jechać odebrać płaskiego koła zamachowego od tokarza.jedyne co to pomalowałem pokrywy.
![]() Poza tym eFka cały czas w ruchu i nie mogę chwilowo sobię pozwolić na postój auta w garażu w razie gdyby coś niespodziewanego doszło. Mam nadzieję że niedługo będzie śmigać z nowym serduchem.
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Kolory pasują idealnie do tej pokrywy
![]() Komora silnika granatowa czy biała będzie ?? ![]()
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Robi, Narazie komora zostanie tak jak jest, w przyszłości pewnie się to zmieni ale raczej nie na biały
![]() ![]()
![]()
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Niebieski silnik, trzeba przyznać że oryginalne
![]() Działaj, działaj ![]()
![]()
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Hu#u na zlot a nie silnik w tym terminie składasz
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Dobrze wiesz że bardzo bym chciał ale nie mogę, więc wypraszam sobie ! Silnik składałem w czwartek a od Wczoraj nie ma mnie w Tomaszowie. Po za tym miałeś mnie zabrać i pojechałeś sam ;P Co do silnika najwyższy czas aby siadł w mojej asterce
![]()
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Dobrze się dzieje.Może moje NE wyremontujesz?
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Pomalowal bym jeszcze puszkę SFI
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Napis sfi jest już w niebieskim kolorze i myślę że to wystarczy
![]()
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Fajnie sie tu wyprawia
![]()
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Srebrzanka na propsie
![]()
![]() | ||