Działaj dalej

| |||
Re: Hultaj I30 CW by ulmiTy tak mi nie dziękuj w każdym poście, bo pomyślą że nic tam nie robisz tylko ja
![]() Działaj dalej ![]() ![]()
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmino to nie DZIEKUJE
![]() ![]() ....była w astra G to i hultaj dostał ----- > skórzaną kierownice ![]() AKU odpiety wiec do dzieła ![]() zaczeło sie prosto od odkrecenia AIR BAG i jej sciagniecia ![]() ![]() potem zaczęły sie schody bo kiera nie chciala zejsc, nic nie pomagało wiec POTRZEBA matką wynalazków i zrobiłem z sasiadem sciagacz ![]() ![]() NOWA SKÓRZANA kierownica - juz na swoim miejscu ![]() ![]()
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmiNabiera mocy ten twój hyundai ciekawe jakie będą następne mody
![]()
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmiNajważniejsza modyfikacja wreszcie doczekała sie realizacji - Vogtland -35/35
![]() ![]() puki co siadło równo 3cmm... 5-06 na urodziny dostałem mały prezent od szwagra.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tuż przed zlotem troszke poprawiłem front, wymieniony chrom na BLACK i dokładka zderzaka CARBON BLACK przyciemniłem tylne szyby + lampy i tak by to teraz wyglądało... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jako przyjaciel klubu odwiedziliśmy tez XIII ZLOT ATT ![]() ![]() ![]()
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmiChciałem podejść i pogadać trochę z Tobą, ale robiłeś zdjęcia dzieciakom, więc nie przeszkadzałem. Szkoda, że jednak mnie nikt nie zmotywował, żeby wrócić na ośrodek po Kijankę, bo mogłyby być fajne fotki dwóch koreańców. Może kiedyś nadrobimy
![]()
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmi...pewnie ze nadrobimy
![]() ZLOT zaczęliśmy z młodym od wizyty w osrodku, spotkałem m.in Sylwka który mi powiedział ze juz jeden Hyundai JEST a to była Twoja czerwona KIA ![]()
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmiulmi, racja jakoś usrało mi się że to był czerwony i30 hehehe
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmino ładnie to wygląda
![]()
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmino ładnie, ładnie coraz ładniejszy ten twój wozik
![]()
![]()
![]()
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmiCałkiem fajnie zaczyna to wygladac
![]()
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmiświetna jest ta felga
![]()
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmibączek,
x2 ![]()
![]() Re: Hultaj I30 CW by ulmiDZIEKI sliczne, mi tez sie AEZ baaardzo podobaja
![]() tak by to wygladało w całości.... ![]() ![]() plan na zime to wywalenie DRL koło tablicy rejestracyjnej i zrobienie pierwszych w PL ( Hyundai I generacji FD ) lamp DAYLINE z paskiem LED do swiatel dziennych + pływajacy kierunkowskaz + środek na czarno ![]() marzy mi sie 2 din ale to juz odległe plany.... ![]()
![]() | ||