Słuchajcie, prosimy o wpłacanie zaliczek za zlot jak najszybciej bo trochę kasy kosztuje nas opłacenie spraw związanych ze zlotem a nie mamy aż tyle kasy żeby wykładać. Rozumiemy, że każdy woli te 30 czy 50zł jak najpóźniej z portfela wyciągnąć ale zrozumcie też nas - za coś to wszystko trzeba zorganizować a nie są to kwoty rzędu 200zł. Liczymy jako Zarząd i MT na zrozumienie. Ułatwicie nam działanie i wszystko szybciej uda się podomykać. Więc jak ktoś wie, że przyjedzie niech wpłaca kasę.Bo ona nam jest teraz potrzebna bardziej niż w dniu zlotu. Dla ułatwienia link do tematu wpłat: http://forum.astratuningt...pic.php?t=21709
Dzięki z góry
Auto: Opel
Silnik: C18XE
Pojemność: 1800
Oznaczenie: Astra GSi 16V
Wysłany: 22 Lipiec 2010, 23:55
To jest pewne ze jak bedzie te 35 osob to bedzie lotnisko w sobote? Jak bedzie lotnisko to wpadne w sobote a jak nie to odpuszczam. A widze ze brakuje 4 osoby
Auto: Opel
Silnik: X14XE
Pojemność: 1400
Wysłany: 7 Sierpień 2010, 14:36
Najlepiej jakby był podział na silniki tzn x14xe startuje tylko i wyłącznie z x14xe, c14nz z c14nz itd... Wtedy wyłoniło by się najlepszy silnik z danego oznaczenia Każdy mógł by się wtedy zmierzyć z inną osobą z tym samym silnikiem i porównać Ja wiem, że to dużo roboty itd ale pomysł myślę, że nie głupi. Ale podział pewnie będzie taki, że 1.4 i 1.6 to jedna grupa, 1.8 - 2.0 druga grupa, a później już same swapy to trzecia grupa Ja bym tak przynajmniej zrobił
Mamut, między 1.8 90km a 2.0 150km też jest pewna... 'drobna' różnica. Zresztą, między C/X18xe czy C20ne a np. C/X20xe(v) również. I to znaaacznie większa niż między C14 a X14. Nie ma porównania. Do tego spore różnice między Astrą F a nowszymi na korzyść F oczywiście. I są jeszcze diesle. To nie lada orzech do zgryzienia a i tak nie wszyscy będą zadowoleni. Trzeba pogrupować silniki w odpowiednio małe widełki w zal. od mocy i to tak, by nie narobić 20 grup bo na puchary składki nie starczy
Ponieważ nie wiem jeszcze na 100% czy przyjadę, a jestem nowicjuszem na forum chciałbym dowiedzieć się parę spraw:
- czy składkę klubową (50zł) można zapłacić na miejscu
- jaki jest koszt wynajęcia domku, czy są jeszcze wolne, czy można rezerwować na miejscu i ile osób może do nich wejść?
- czy można się do kogoś dołączyć jadąc na zlot, ewentualnie jeżeli ktoś jest z okolic Wrocka dogadać przed wyjazdem jeszcze na miejscu?