Będe mysle że koło 19-20 bedę
Srebną Astrą na SG
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
| |||
Re: Spot ŚLĄSKBęde mysle że koło 19-20 bedę
Srebną Astrą na SG
![]() Re: Spot ŚLĄSKJa będę ale stoję ze swoją ekipą
![]()
![]() Re: Spot ŚLĄSK
Fresh Logistics? ![]()
![]() Re: Spot ŚLĄSKNie
![]() ![]()
![]() Re: Spot ŚLĄSKKoledzy ze Śląska, może mały spot?
Informuję,że odbędzie się spot w Mikołowie (Śląsk), parking Auchan, ul. Gliwicka 3, http://www.auchanmikolow.pl/lokalizacja, o 16:30 we wtorek, 11-04 powiązany z programowaniem wyświetlaczy w insigniach i astrach J. Będę jechał 320 km, różnie może być na trasie i mogę dojechać też później, ale założyłem czas ponad 4 godziny, to myślę, że się wyrobię. Będę miał cały czas kontakt z forum. Będę jechał swoja astrą. Zapraszam ![]() Po zaprogramowaniu insigni i astr, możemy pogadać ![]() Wiem, że kilka osób będzie np. z Rudy Śląskiej ![]()
![]() Re: Spot ŚLĄSKkurde !
postaram się urwać i podjechać na godzinkę, ale złomegą bo Astra rozebrana ![]()
![]() Re: Spot ŚLĄSKJa niestety teraz rozwożę zaproszenia na ślub i nie mam czasu
![]()
![]() Re: Spot ŚLĄSKJa byłem oraz krzysiu
![]() Dzięki Kamyk za miłe spotkanie oraz twoja opinie o astrze ![]() To co najbliżej do zobaczenia na Owli ![]() Mam nadzieje że przywieziesz coś swojskiego jak rok temu hehehe ![]() Pozdrawiam !
![]() Re: Spot ŚLĄSKRównież dziękuję za spotkanie, szkoda, że mało czasu było na pogadanie, ale ilość chętnych na nowe opcje na wyświetlaczu przerosła moje oczekiwanie
![]() Astra super, choć jak mówiłem wzór nie jest w moim guście, nie mniej spasowanie idealne, rozmiar felg słuszny i całość robi mega wrażenie. ![]() ![]() ![]() Projekt kosa ![]() damian92, dzięki za pogaduchy, fajnie było się spotkać ![]()
![]() Re: Spot ŚLĄSKJa niestety byłem ostatni co przyjechał
![]() tu jest dowód na to że wiek nie ma znaczenia w pasji jak i chęci spotkania ludzi z forum ![]() za to my najwcześniej w majówkę się widzimy ![]() PS tempomat dalej nie działa, czyli usterka musi być innym programem do naprawy bądź zacznę od zmiany manetki może przycisk się zrypał dziwnym trafem w tym momencie ![]()
![]() Re: Spot ŚLĄSKQrde a ja teraz dopiero przeczytalem ...
![]() Re: Spot ŚLĄSK
a gdzie w majowke jest jakis zlot ? Czy mowimy o owli ? ![]()
![]() Re: Spot ŚLĄSKnie, zlot AKP w Koninie,
https://astraklub.pl/viewforum.php?f=560
![]() Re: Spot ŚLĄSKKaMYk, kurrde.... za późno przeczytałem...
przybyłbym z astra J na odblokowanie kompa ... ;|
![]() Re: Spot ŚLĄSKKurde robię remont i tu przeoczyłem wiadomość o spocie ;/ Akurat mam wolne to mogłem się wybrać. Jakbyście coś organizowali to Damian wal przez SMS
![]()
| ||