Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 3 gości
| |||
Re: Spot ŁÓDŹTeż na 80% wpadnę wypromować trochę nasz Klub bo widzę niezle Astry nawet w łódzkim są
![]()
![]() Re: Spot ŁÓDŹja wpadne i lopezik
![]() Re: Spot ŁÓDŹNiestety ja na 80% nie przyjadę, trafił mi się wyjazd po okazyjne auto
![]()
![]() Re: Spot ŁÓDŹZiomek_AF, są chętni. Na FB sporo ludzi się wpisało, mam nadzieję że będzie to okazja do ściągnięcia ich też na forum
![]()
![]() Re: Spot ŁÓDŹTeż nie dojadę, właśnie w ciągu tygodnia zmieliłem dwie skrzynie.....
A zapasowej już nie mam. Już nie wiem, co załozyc, chyba trzeba będzie F23? F16 i D16 są plastikowe......
Re: Spot ŁÓDŹAndziA, to spoko, nie posiadam konta na FB to nie wiem hehe, szkoda że jak niestety nie dotrę.
![]() Re: Spot ŁÓDŹja się dopiero teraz dowiedziałem
![]()
![]() Re: Spot ŁÓDŹ
klocuszek f35 ![]()
![]() Re: Spot ŁÓDŹByło trochę autek macie jakieś zdjęcia ?
![]() Re: Spot ŁÓDŹF35 na linki jest, da się to jakoś przerobić?
Klocek nie klocek, ale jak wytrzymie 400Nm, to by sie nadał.
Re: Spot ŁÓDŹCzęść fotek ze spotu poniżej. Niestety robione były jak już większość osób się rozjechała. To co na plus to duża frekwencja, trochę aut z łódzkiego przyjechało, nie ze wszystkimi byłem w stanie się nawet przywitać bo odrazu każdy zagadywał. To co mogło się nie spodobać i z tego co widziałem po grupie nie spodobało się kilku osobom to nasze jazdy testowe autami. Nie była to popisówka jak niektórzy twierdzą tylko chęć przejechania się i sprawdzenia "jak idzie". No ale nie wszystkim się dogodzi, głównie większość osób która miała coś więcej (200+) pod maską brała w tym udział. Następnym razem poprostu pojedziemy na Gillett'a albo na Dell'a, żeby nie było nie potrzebnych komentarzy. Trochę słabo że z ATT mała frekwencja no ale myślę że zbiorą się osoby wkońcu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Re: Spot ŁÓDŹA ja chciałem zauważyć, że zjawiła się nawet 3 osobowa delegacja osób, które pamiętają czasy pierwszych zlotów ATT. Żaden ze "starych dziadków od szachów" nie przyjechał Astrą, ale był Stiven, Arek007 i ja. Trochę na uboczu, ale tak to już w tym wieku jest, że bardziej interesują tematy czyje dziecko wyrosło już z pieluch, niż ilość koni pod maską
![]()
![]() Re: Spot ŁÓDŹMlodyOPC, dobrze było się spotkać, rzeczywiście mało nas było z att, może za 2 tygodnie gdziekolwiek będzie i będzie lepsza pogoda to się wiecej pokaże osób.
Piotr_Wu, dobrze że przyjechałeś, można było pogadać, no Wy jako stara ekipa chyba stanowiliście połowę albo prawie połowę osób. Astr mało, a f-ka to była jedna, no ale jak się pogoda polepszy to może wyciągnę swoją i będzie chociaż jedna więcej ![]() Wspominałem innym, których nie kojarzę z forum o istnieniu att, nie wiem jak Ty Damian, może ktoś się pojawi
![]() Re: Spot ŁÓDŹMnie niestety praca zjadła
![]()
![]() Re: Spot ŁÓDŹhemi426, dokładnie
![]() ![]() https://web.facebook.com/groups/612245965639671 AndziA, Musisz nadrobić hehe ![]()
![]() | ||