Zaloguj    Zarejestruj
  • Autor
    Wiadomość

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez szeryf85 » 29 kwietnia 2010, 12:09

to pierwsze to jakis mod, wyglada jakby w ogole klimatyzacji nie bylo :)
na tym drugim to juz inna bajka, wyglada jak oryginal:)
szeryf85
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 207
Dołączył(a): 16 maja 2009, 11:48
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez Michaello84 » 29 kwietnia 2010, 12:55

Joszi napisał(a):kiedyś (parę lat temu) był n tym forum do jakiegoś zagranicznego tematu gdzie koleś wkładał do astry cabrio panel climatronika z vectry b :D Pamiętam bo koleś miał tam fotele z corvetty czy jak to się tam pisze :D



dokładnie, cabrio swego czasu było zielone i budyniowa skóra z Corvetty :) jarałem się tym autem niesamowicie...

a co do climatronica to widziałem parę razy Vectry A z takim panelem jak na drugim zdjęciu, więc może w tych czasach takie wkładali...

i o ile się nie mylę to w jakimś prospekcie z RPA coś takiego też było w Kadettach TS na zamówienie
Michaello84
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 4788
Dołączył(a): 18 lipca 2005, 21:58
Lokalizacja: Warszawa / Katowice

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez Astrix » 29 kwietnia 2010, 20:34

na tej drugiej fotce jest pokazany własnie ori climatronic Fkowy
Astrix
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 7623
Dołączył(a): 21 marca 2006, 12:03
Lokalizacja: Zagórów

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez jogus48 » 30 kwietnia 2010, 23:14

A macie może takie prospekty z RPA z climatronikiem oraz zdjęcia jego w Vectrze A? Bo jestem ciekaw jak to wygląda :)
jogus48
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 2246
Dołączył(a): 17 czerwca 2009, 17:30
Lokalizacja: Bełchów/Skierniewice
Województwo: Łódzkie
Imie: Przemek
Auto: astra
Silnik: C20XE + Coscast
Pojemność: 1998cm^3

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez kondzio233 » 1 maja 2010, 08:41

ja widzialem astre g ktora miala climatronic wlasnie od vectry b

wiec trzeba sie rozejrzec :D
kondzio233
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 465
Dołączył(a): 16 czerwca 2008, 22:51
Lokalizacja: Lublin

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez jogus48 » 3 maja 2010, 19:14

znalezione: :)
Yast
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
jogus48
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 2246
Dołączył(a): 17 czerwca 2009, 17:30
Lokalizacja: Bełchów/Skierniewice
Województwo: Łódzkie
Imie: Przemek
Auto: astra
Silnik: C20XE + Coscast
Pojemność: 1998cm^3

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez asmo » 6 maja 2010, 01:02

a na tym foto twierdze że jawnie jest ten panel modzony i widać że jest malowany no chyba że takie malowanki też w oryginale były i że były całkiem gładkie a nie chropowate to raz a 2 że jak mi ktoś nie pokaże katalogu astry w którym jest climatronic to nadal z uporem twierdze że ich tam nie było wszystko co tu widze na fotkach jak dla mnie to sztuka i nie oryginał z aśki a ten na tym foto to już napewno jest z vectry
asmo
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 453
Dołączył(a): 31 sierpnia 2009, 17:06
Lokalizacja: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
Imie: Marcin
Auto: Astra H GTC
Silnik: 18XER
Pojemność: 1.8

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez szeryf85 » 6 maja 2010, 07:14

asmo, Yast na 100% wstawil panel z vectry :564:
szeryf85
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 207
Dołączył(a): 16 maja 2009, 11:48
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez asmo » 6 maja 2010, 10:48

:564:
asmo
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 453
Dołączył(a): 31 sierpnia 2009, 17:06
Lokalizacja: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
Imie: Marcin
Auto: Astra H GTC
Silnik: 18XER
Pojemność: 1.8

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez jogus48 » 4 grudnia 2010, 15:17

jogus48
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 2246
Dołączył(a): 17 czerwca 2009, 17:30
Lokalizacja: Bełchów/Skierniewice
Województwo: Łódzkie
Imie: Przemek
Auto: astra
Silnik: C20XE + Coscast
Pojemność: 1998cm^3

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez Obelix » 26 maja 2011, 11:39

http://www.forum.calibraklub.pl/viewtopic.php?t=331

Tu koles wstawil taki ukladzik ktory dziala podobnie jak climatronic :) Jak w cali sie da to pewnie w efce tez :D
Obelix
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 420
Dołączył(a): 4 sierpnia 2010, 20:08
Lokalizacja: Konin

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez zoomik » 19 czerwca 2013, 00:19

Ma ktoś shemat jak podpiąć climatronic od VB do astry manual czy coś takiego? Mam klime w astrze i myśle o climatronicu akurat wyjełem z vectry i stoi aby wiedzieć jak podpiąć to.
zoomik
 
-#USER
 
Posty: 19
Dołączył(a): 20 marca 2011, 00:46
Lokalizacja: Rudniki

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez wojtekgrzybek » 4 sierpnia 2013, 14:09

W tej chwili jestem w trakcie wkladania. Panel sobie przespawalem. Wiazka cala wyciagnieta z vectry takze to nei problem bo caly osprzet tunelu jest w jednym kawalku wiec gotowizna tylko trzeba bedzie silniczki zamocowac a to dopiero jak bedzie czas na modzenie :)

Jakby ktos mial ewentualnei schemat co do tej drugiej kostki gdzie laczyla sie ze skrzynka bezpiecznikow to byloby milo i napewno nie jednemu by pomogla. Zapewne i u mnie cos znajde ale moze akurat ktos cos ma ;)
wojtekgrzybek
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 725
Dołączył(a): 5 lutego 2012, 18:48
Lokalizacja: Leżajsk RLE

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez KamilekF » 11 sierpnia 2013, 15:59

Może mi ktoś napisać co jest potrzebne to klimatronika i co trzeba kupić?bo też to chce mieć?
KamilekF
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 117
Dołączył(a): 9 sierpnia 2012, 18:00
Lokalizacja: Węgrów

Re: Klimatyzacja automatyczna w astrze F z elementami z Vectry B

Postprzez wojtekgrzybek » 12 sierpnia 2013, 04:08

Najlepiej jak sobie sam wyciagniesz kpl z vectry b. Klime masz w F-ce? jesli tak to tunel srodkowy bo chodzi o to zeby miec wszystkie silniki, silowniki i modulator predkosci wiatraka. Wiazka miedzy tunelem a climatronikiem jest cala to nie trzeba ciac. Jedynie drugi fragment wycinasz z auta i przeszczepiasz do astrowej.
wojtekgrzybek
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 725
Dołączył(a): 5 lutego 2012, 18:48
Lokalizacja: Leżajsk RLE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pozostałe modyfikacje

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości