| |||
Re: Magmarot Lowered AstraPanie, teraz to Ameryka jest
![]() ![]() ![]()
![]() Re: Magmarot Lowered AstraGrubo to się prezentuje, robi robotę. Lakier dopełnia całość
![]()
![]() Re: Magmarot Lowered AstraJest SUPER ja bym już nic nie zmieniał.
Re: Magmarot Lowered AstraNa zlot w końcu dotrzesz?
![]()
![]() Re: Magmarot Lowered Astracałkiem możliwe, że będę
![]()
![]() Re: Magmarot Lowered Astrajak dla mnie swietna astra ładnie wszystko ze sobą gra !! ciekawia mnie aż dalsze plany
![]() ![]()
Re: Magmarot Lowered AstraTrochę odświeżę
![]()
![]() Re: Magmarot Lowered Astraznaczek z przodu na plus w stosunku do tego, co było.
A te czarne nakładki na progach, to już tak zostaną? Czy w kolor? Bo czarne psują linię moim zdaniem. I bardzo ładny lakier.
![]() Re: Magmarot Lowered AstraNiedawno zakupiłem progi z wersji bertone, więc jak je tylko pomaluję w kolor to czarne progi znikną
![]()
![]() Re: Magmarot Lowered AstraFajnie by bylo gdyby z tylu tez byl jakis czarny ala dyfuzor
![]()
![]() Re: Magmarot Lowered AstraSzkioły nie czepiają się za brak miejscja na tablicę z przodu?
Auto jest eleganckie tylko jeszcze czegoś tu brakuje wizualnie, alus mógłby być o cal większy i na jakiś oczojebny kolor prysnąć.
![]() Re: Magmarot Lowered AstraTomasony zawsze na propsie
![]() Grill lepszy ze znaczkiem i to o wiele ![]() Dobrze się dzieje w Nowym Sączu ![]()
![]() Re: Magmarot Lowered AstraProjekt Mega
![]() ![]() ![]()
![]() | ||