Do tego piekna z staśkiem z tyłu.
Powodzonka w esploatacji bo o modach to nie ma co tu mowic...

| |||
Re: Astra sedan - X20XER by silvan88Znane auto z pieknym wyposazeniem. W dodatku po nowym lakierze i z cudownym silnikiem. Mialem okazje jechac jako pasazer w tym aucie i powiem tyle... Zapi...la i cholernie dobrze hamuje.
Do tego piekna z staśkiem z tyłu. Powodzonka w esploatacji bo o modach to nie ma co tu mowic... ![]() ![]()
![]() Re: Astra sedan - X20XER by silvan88dobrze znane jest mi to auto,nawet pamiętam dobrze jak z Marcinem robiliśmy u mnie SWAPA.Fajnie się odpycha i jakby nie było przykuwa oko
![]()
![]() Re: Astra sedan - X20XER by silvan88O, jest znowu
![]() Ps. Tego bardziej powszechnego Irka ![]() Ostatnio edytowano 11 kwietnia 2011, 09:21 przez Tomek (Astra), łącznie edytowano 1 raz
![]() Re: Astra sedan - X20XER by silvan88Dzięki wszystkim za miłe słowa. Wizualnie asia pozostanie tak jak jest, wcześniej myślałem nad pomalowaniem klamek w kolor i całych zderzaków ale stwierdziłem że jej obecny wygląd mi się najbardziej podoba.
Dudek:
Tak dokładnie od gościa z Olsztyna, z tego co się orientuje to miał ją miesiąc. Jak ją kupiłem to była jeszcze zarejestrowana na poprzedniego właściciela. Osa:
![]() ![]() jogus48
Niestety klimy nie ma, a nie powiem przydała by się, założenie przed sezonem letnim było by dobrym posunięciem ![]()
![]() Re: Astra sedan - X20XER by silvan88Akurat dla mnie to sie az prosi o plaskie listwy na drzwi, zeby ten ciemny pasek ze zderzaka wokół samochodu szedł
![]() Tak czy tak, fajnie ze trafiła w rece kogos, kto ma chec dbac o ten samochod ![]()
![]() Re: Astra sedan - X20XER by silvan88
To co teraz jest na klapie to też Irek ![]() ![]()
![]() Re: Astra sedan - X20XER by silvan88Znane autko
![]() ![]()
![]() Re: Astra sedan - X20XER by silvan88wyposażenie, modyfikacje i same auto powalaja z nóg
![]()
![]() Re: Astra sedan - X20XER by silvan88super ten sedan wygląda, kiedyś widziałem to auto na okęciu i się zastanawiałem co to za zderzak tylni
![]() Re: Astra sedan - X20XER by silvan88Super sedan. Ten silnik to rewelacja tutaj. Gratuluję takiej fury.
Co do zmian... klamki i blendę dałbym w kolor (tak jak u siebie zrobiłem), no i ten przerwany pasek boczny mi nie leży... albo dałbym listwy na drzwi, albo pomalowałbym zderzaki całe w kolor. Bezawaryjności ![]()
![]() Re: Astra sedan - X20XER by silvan88Jak auto sie sprawuje ?
![]()
Ja to forum się zmienia ![]() ![]() A co do auta konkretnie - o modach poprzedniego właściciela już wszystko powiedziane. Ja się skupię na modyfikacji zrobionej przez silvan88, czyli fotelach. Wyglądają świetnie (no może poza tym, że nie pasują tapicerką do reszty), jesteś jednym z nielicznych, któremu chciało sie tak kombinować, więc liczę, że poziom będzie utrzymany... no i że auto za 2 miesiące nie zmieni właściciela kolejny raz, bo już było kilka takich przykładów na forum. ps. Chyba lepiej wygląda tył z takimi lampami, niż kiedyś na lexach w kolorze budy...
Ja zawsze twierdzilem, ze przy seryjnych zderzakach listwy sa wrecz wskazane
A głównie w samochodach które parkują wśród innych na ulicy ![]() ![]()
Witam, autko od pewnego czasu stoi, zaczęły się odzywać samoregulatory zaworów, wiele nie myśląc auto postawiłem na plac, okazało się że ciśnienie oleju też jest słabe no i ostatnio zmierzyłem kompresję wyszło : 14,5 / 15 / 16 / 15,3 , więc zapadła decyzja : generalny remont. Szczerze mówiąc trochę już z tym zwlekam ale zanim zima zacznie się na dobre trzeba to wykonać, asterką zaopiekuje się znajomy mechanik i mam nadzieje że do końca roku będzie ogarnięte wszystko na tip top ![]() ![]()
![]() | ||