Czy z Vectry B podejdą tarczo bębny
do astry f?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| |||
Tarczo Bębny VB do AfCzy z Vectry B podejdą tarczo bębny
do astry f?
![]() Re: Tarczo Bębny VB do Afbez rzeźby nie podejdzie. viki ma wielowahacz z tyłu i inaczej poprowadzoną linkę ręcznego
![]() Re: Tarczo Bębny VB do AfNo ale piasta jest normalinie od kręcana jak przy astrze na cztery śruby.
http://motoimage.pl/gky_uploads/2015/09 ... px-90B.JPG
![]() Re: Tarczo Bębny VB do Afzacisk pasuje to i tarcza też
wystarczy wejść np na mikode i sobie numery i wymiary tarcz sprawdzić
![]() Re: Tarczo Bębny VB do AfTo obejdzie sie bez większych przeróbek?
![]() Re: Tarczo Bębny VB do AfTarcze i zaciski pasują. Tylko że cięgło od linki ręcznego wychodzi na dole, wprost w belkę
![]() Re: Tarczo Bębny VB do AfAle piasta będzie pasowała? z linką to sobie poradzę, Tarcze i zaciski wiem że pasuja chodzi mi o samą piastę czy będą pasowały.
![]() Re: Tarczo Bębny VB do AfPiasta i wszystko pasuje oprócz tarczy kotwicznej, tak jak kolega wyżej napisał linka wychodzi idealnie w belkę, trzeba tarczę kotwiczna nawierzchni odwrotnie i będzie grało
![]() Re: Tarczo Bębny VB do Af
Nawiercić odwrotnie, albo szukać takich z Saaba 9-3 pierwszej generacji i podejdą bez żadnych przeróbek ![]()
![]() Re: Tarczo Bębny VB do Afpodepnę się troszkę pod temat (nie ma sensu zakładac nowego tematu)
czy z calibry z absem podejdzie całość tyłu do astry?? byłem na złomie dziś poszukac paru pierdół do astry i stoi cali dałem rade wsadzić tam łeb żeby zobzczyć co i jak ale troszkę inaczej to wygląda niż w astrze szczególnie przez zebatke od abs ![]()
![]() Re: Tarczo Bębny VB do Afshitol, Jeśli to pomoże, to ja mam belkę z Vectry A z tarczobębnami z ABS-em i pasuje wszystko jak ulał.
![]() Re: Tarczo Bębny VB do Af
cali ma zawias z omegi tylko zacisk podejdzie
![]() Re: Tarczo Bębny VB do AfBartekLodz no i o taką odpowiedź mi chodziło
dobra a jeszcze inna sprawa bo i tak mam tylną belke jeszcze od astry 20xev i chce tyły przeszczepić do siebie (moje bębny są już na śmietnik) i tu pytanie jak w przyszłości chciałbym przejść na 5 śr na większe tarcze to (czyli w sumie z VB) to czym różnią się układy? tarczą kotwiczną i piastą tylko??
![]() | ||