Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| |||
Astra f nie działający wskaźnik temperatury na licznikuTak jak w temacie nie chce mi działać wskaźnik temperatury, po sprawdzałem wszystkie czujniki, bezpieczniki nawet wymieniłem licznik czym to może być spowodowane?
![]() Re: Astra f nie działający wskaźnik temperatury na licznikuastra5522, sprawdź niebieski kabelek prowadzący od czujnika do licznika...
A po za tym używaj szukajki, było już wiele takich tematów.
![]() Re: Astra f nie działający wskaźnik temperatury na licznikuUszkodzony czujnik przy kolektorze ssącym. Temat do kosza.
![]() Re: Astra f nie działający wskaźnik temperatury na licznikuuszkodzenie może się znajdować na folii licznika (sciezka )-zlacze licznika -kabel do czujnika . sam czujnik pada b rzadko ok 95 %wymienionych czujnikow to czujnikisprawne . sprawdzenie polega na wypieciu kabelka od czujnika i przylozeniu go do masy . zegar powinien wedrowac na max wskazania . jeżeli bedize inaczej czytaj temat wskazania zegarow astra f w dziale manuale .!!!
![]() ![]()
| ||