Zaloguj    Zarejestruj
  • Autor
    Wiadomość

siedzenia recaro

Postprzez aster22 » 25 października 2010, 16:24

witam
Moge kupic w okazyjnej cenie komplet foteli recaro do astry kombi
Fotele maja poduszki ,sa na pewno z astry h kombi,z silnikiem 19cdti 150ps,radio cd70,natomiast moja astra jest 2 lata starsza tez kombi i mam siedzenia pol skory cosmo,silnik z20ler,radiocd40,i teraz moje pytanie polega na tym czy to podejdzie,czy te fotele przypasuja na mocowania moich foteli i czy komputer je zaakceptuje,lepiej sie zapytac na forum niz potem miec problem
czy ktos mi pomoze? :564:
aster22
 
-#USER
 
Posty: 292
Dołączył(a): 6 grudnia 2009, 09:50
Lokalizacja: morag

Re: siedzenia recaro

Postprzez gokarol » 25 października 2010, 16:55

aster22, pisz lub dzwoń do Tomasbyt on Ci powie.
gokarol
 
Zarząd
 
Avatar użytkownika

Posty: 10000
Dołączył(a): 4 czerwca 2005, 08:34
Lokalizacja: Ruda Śląska
Województwo: Śląskie
Imie: Karol
Silnik: Z20LER
Pojemność: 2.0

Re: siedzenia recaro

Postprzez Maniś » 25 października 2010, 17:31

z radiem jest tak, że trzeba je wylogować z samochodu, może z fotelami tzn. bardziej z jego poduchami też może być soć takiego.
Maniś
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 531
Dołączył(a): 8 lutego 2006, 13:42
Lokalizacja: Olsztyn

Re: siedzenia recaro

Postprzez aster22 » 25 października 2010, 19:48

Ale co myslicie da rade je te siedzenia zalogowac do mnie?zaraz udezam do Tomasbyt,kurde moge je kupic za dobra cene ale nie chce sie wpakowac,a te recaro to bajer sie w nich siedzi no i efekt jest super, :564:
aster22
 
-#USER
 
Posty: 292
Dołączył(a): 6 grudnia 2009, 09:50
Lokalizacja: morag

Re: siedzenia recaro

Postprzez Maniś » 25 października 2010, 20:01

aster22 napisał(a):Ale co myslicie da rade je te siedzenia zalogowac do mnie?

Tylko czy jest tak z poduchami w siedzeniach jak z radiem... bo może być tak, że podpinasz i wszystko ok.

Sądze, że da rade, ale nie umiem tego w żaden sposób poprzeć argumentem.

Napewno ten gościu w Olsztynie (kiedyś dawałem Ci namiary) sobie z tym poradzi :P

Mój kuzyn ma u siebie w AH kombi fotele recaro, można wziąść wymiary, roztaw sanek itp
Maniś
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 531
Dołączył(a): 8 lutego 2006, 13:42
Lokalizacja: Olsztyn

Re: siedzenia recaro

Postprzez aster22 » 25 października 2010, 20:50

Manis a dalbys rade wziasc te dane,ale mysle ,ze chyba rozstaw sanek to pasuje,tak mi sie wydaje ,ze 10 rodzajow nie zrobili i Tomasbyt na pw mi powiedzial,ze z jego wiedzy nie ma problemu z montazem tych foteli,problem bedzie z podlaczeniem grzania bo to wszystko dostane z fotelami a moj turbolot tego nie ma,ech kurcze ten tuning wciagajacy, :564:
aster22
 
-#USER
 
Posty: 292
Dołączył(a): 6 grudnia 2009, 09:50
Lokalizacja: morag

Re: siedzenia recaro

Postprzez KIT GTO » 26 października 2010, 21:42

pewnie te http://allegro.pl/astra-3-iii-kombi-opc-zafira-fotele-recaro-i1269182991.html

wszystko pasi beż żadnych przeróbek, jedno co możesz jeszcze zrobić to pociągnąć przewody do podgrzewania foteli


ps. a o zdjęciu halogenów to pamiętasz ?

[ Dodano: 31 Październik 2010, 13:48 ]
masz małą podpowiedź

http://www.astraownersnetwork.co.uk/showthread.php?t=95195
KIT GTO
 
-#USER
 
Avatar użytkownika

Posty: 185
Dołączył(a): 18 lipca 2007, 00:30
Lokalizacja: lublin

Powrót do Wyposażenie wnętrza

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość